начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. зав. п

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. зав. п

Мнениеот Стефан Стоименов » 11 Яну 2005, 17:20

В КАТ отказват да признаят нотариално подписано пълномощно за да регистрирам колата на дядо ми - инвалид. Имат ли право да откажат? На молбата ми да откажат в писмена форма, никои не иска да се подпише. Как мога да ги накарам да уважат пълномощното? Те твърдят, че имали инструкция, но тя не е публикувана никъде - според мен това е самоуправство или нещо подобно, но не знам как да ги атакувам.
Стефан Стоименов

Re: Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. за

Мнениеот адв. » 11 Яну 2005, 17:45

Доколкото разбрах, колата е собственост да дядото-инвалид и той Ви е упълномощил да я регистрирате на негово име в КАТ, така ли ?
адв.

Да така е

Мнениеот Стефан Стоименов » 01 Фев 2005, 15:40

Да, колата е на дядо ми инвалид, трябва да го водя да я регистрираме на негово име.Иначе имам пълномощно, водихме нотариус у нас и сега от КАТ ми казват - то не важи, води дядо си. Направо ме изумяват, КАТ не признават ли общоприетите норми и правила?
Благодаря за вниманието
Стефан Стоименов

Re: Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. за

Мнениеот Пионерче » 01 Фев 2005, 18:35

Пуснето го чрез деловодството им с входящ номер или по пощата с обратна разписка. А после -мълчалив отказ?!?
така мисля поне
Пионерче

Назад към Административно право