начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

строителни отпадъци изхърлени на наследственото ни място

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

строителни отпадъци изхърлени на наследственото ни място

Мнениеот Павлов » 10 Май 2004, 13:42

Преди няколко месеца получих като наследство едно място. Но понеже не съм единствен наследник искаме да го разделиме с другия наследник. Възможно е и съм го проверил как да стане това. Въпросът ми е свързан с факта че от едната страна на мястото има новопостроен обект от който са изхвърлени строителни отпадъци, които засягат и моето място. Те са изхърлени главно на една пешеходна пътека която разделя моето място от строежа, но понеже се свличат - са се разпространили и в моя парцел. Тази пешеходна пътека или алея още не е изградена - само е предвидена в плановете за квартала и те /от строежа/ си я използват като депо за строителни отпадъци. Въпросът ми е - мога ли по някакъв начин да ги принудя да си изнесат отпадъците? Забравих да кажа че строежа е завършен. Благодаря.
Павлов

Re: Боклуци!!!

Мнениеот Павлов » 13 Май 2004, 11:08

Моля дайте някакъв съвет! Преди време говорих с техническия на строежа за боклуците но той категорично каза че не им влизало в плановете да ги извозят! Това все пак е незаконно нали, но не знам към коя служба да се насоча!
Павлов

Мнениеот indi_AD » 13 Май 2004, 12:40

Обърнете се към районната инспекция по опазване на околната среда (ако е парк) или/и към общината
indi_AD

Мнениеот Павлов » 13 Май 2004, 20:22

Не не е парк. Коя по-точно служба в общината? Благодаря
Павлов

Назад към Строителство и регулация