начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

без талон и с изтекъл акт

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

без талон и с изтекъл акт

Мнениеот jjshark » 05 Юли 2010, 19:38

Здравейте незнам дали точно тук трябва да бъде пусната темата, но ако не е за тук може да я преместите :)
Имам акт за неправилно паркиране ,за минаване по забранена улица и един за говорене по телефона отделно 2 пъти ми е подновяван изтекъл акт като съм бил спиран за проверка даже единия път ми писаха фиш 10лв. сега в момента пак съм с изтекъл акт, а ще ми трябва да шофирам защото работата която почвам налага това. Мисълта ми е ако сега ме спрат с изтекъл акт а и той е изтекъл преди няколко месеца каква е санкцията?
jjshark
Младши потребител

Re: без талон и с изтекъл акт

Мнениеот jjshark » 06 Юли 2010, 08:47

Никой ли не е запознат със санкцията ? :?
jjshark
Младши потребител

Мнениеот Bai_Ganjo » 06 Юли 2010, 09:37

jjshark написа:Никой ли не е запознат със санкцията ? :?

Върви в РПУ -то и питай какво става с акта, най-вероятно са ти издали нак. постановление и ще ти го връчат, но талона няма да ти върнат преди да платиш глобата.В общи линии това е.
Относно санкцията за каране без талон мисля е 10 лв..
Bai_Ganjo
Потребител

Мнениеот jjshark » 06 Юли 2010, 09:49

Аз до колкото знам ако си с изтекъл акт не ти важи гражданската отговорност при ПТП има ли такова нещо ?
jjshark
Младши потребител

Мнениеот vetre » 06 Юли 2010, 22:46

ами прочети си договора за ГО.
Според мен това за изтекъл акт,контролен талон и т.н. са БГ простотии дето
никъде ги няма,ама нищо не може да се направи/почти/
vetre
Потребител

Назад към Административно право