начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Баща ми има апартамен, който иска да е изцяло мой ...

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Баща ми има апартамен, който иска да е изцяло мой ...

Мнениеот law5858 » 04 Ное 2008, 21:25

Здравейте,
Баща ми има апартамен, който иска да е изцяло мой.
Освен мен , баща ми има още 2 деца.
Какъв е най-добрия вариант да взема апартамента ( покупка, дарение , завещание ) , така че другите 2 деца да не могат да ми кажат "копче"?
Дискутирал съм я тази тема с адвокат и той ме е насочил , но искам да чуя и странични мнения.

Благодаря !
law5858
Младши потребител

Re: Баща ми има апартамен, който иска да е изцяло мой ...

Мнениеот paruchev_ » 19 Юли 2009, 21:18

Дарението е вариант,но не много добър,завещанието хич не е за препоръчване,защото има още двама дето и те искат :D , за покупко продажба трябва съгласието на майка ти ако е жива,но едва ли тя ще се навие ти да наследиш всичко..... :D
paruchev_
Потребител

Re: Баща ми има апартамен, който иска да е изцяло мой ...

Мнениеот Djidzafka » 19 Юли 2009, 21:43

law5858 написа:Здравейте,
Баща ми има апартамен :roll: , който иска да е изцяло мой.
Освен мен , баща ми има още 2 деца.
Какъв е най-добрия вариант да взема апартамента ( покупка, дарение , завещание ) , така че другите 2 деца да не могат да ми кажат "копче"?
Дискутирал съм я тази тема с адвокат и той ме е насочил , но искам да чуя и странични мнения.

Благодаря !

Май доста си се напушил так чак тръгна и братчето и сестричето да прецакваш.
Това апартаменА не е като да сдъвчеш тревицата - не е за твоите устенца :mrgreen:
Ей отворко :lol: виж в ЗН там има едни членове :idea: дето се говори за дарение-делба приживе :!:
Аватар
Djidzafka
Потребител

Назад към Съсобственост и делба