начало

Мнение за учебниците по Вещно право

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Мнениеот iata » 03 Авг 2007, 14:59

civilista написа:упражненията на Катерина Матеева. Много по-тежки са от тези на останалите асистенти, но наученото ти остава за цял живот. Много добра е в тази материя, макар че за третокурсник ми се стори истински цербер /това е онова триглавото куче, което пази портите на ада да не би някой да избяга от него :) :twisted: :wink: /

така е. Бих изкарал един курс при нея и сега. :)
iata
Потребител

Мнениеот Pongo76 » 03 Авг 2007, 16:26

civilista написа: ...на упражненията на Катерина Матеева. Много по-тежки са от тези на останалите асистенти, но наученото ти остава ...

Каква е тази Матеева? Роднина ли ви е Матеева? Тука няма ли възпитаници на Драгията? Драгията! Драгията! Президент, Президент!
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
Pongo76
Младши потребител

Мнениеот theinsider » 03 Авг 2007, 17:03

Драгията е номер 1! Винаги пращаше някой да купи кафе за всички преди упражненията, което не можехме да го изпием, щото почваше веднага да диктува любимите си негаторни и не знам още какви искове :D

За Матеева - колегите, които бяха при нея едва ли още помнят какво им е обяснявала, ама обидите които им нанасяше със сигурност помнят 8) Тя ги изкарваше последни малоумници (може и с право да е било) :D
theinsider
Потребител

Мнениеот Pongo76 » 03 Авг 2007, 17:06

А някой помни ли кой беше казал, че тези които не са на първите два реда по време на лекциите са ПУЦ-ове? Дали не беше Краса Средкова?
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
Pongo76
Младши потребител

Не това е предметът на занятието

Мнениеот abdication » 06 Авг 2007, 09:57

herostat - "Abdication дано да са ти допаднали мненията оставени от другите форумци! Както казваш аз нямам какво да кажа...което да е от значение! НО когато минеш през ада на вещното право, на търговското, на облигационното, на гражданския процес, като минеш държавните изпити, ще видиш, че това което съм ти написал е странно, но вярно! Бъди здрав! И само не се сдухвай, ако от това се опазиш по време на следването значи си завршил поне с петица! Успех!"

Моля, не това е предметът на занятието!!!

На такъв вид въпрос, мисля няма мнения, които да допаднат и/или не. Не става ли въпрос за чист вид статистика?!?

"Както казваш аз нямам какво да кажа...което да е от значение!" - в това отношение, според мен има един проблем, който е всеобщ - а именно: никога не знаеш кой ти стои на среща, каква е целта на въпроса и т.н. За това, си мисля аз - са безкрайно ненужни крайните реакции. Е, няма как - то и аз не всяка минута съм в изкрящо благоразположение...!!!

Няма странни неща!

А колкото до сдухването - всички сме на джанката, а др. е въпрос на гледна точка!!!

Поздрави!!!
abdication
Нов потребител

Предишна

Назад към Лекции и материали