начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

tysq lekcii спешно

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

tysq lekcii спешно

Мнениеот interboyyyy » 05 Юли 2007, 14:50

търся лекции по семейно, застрахователно, юридически техники, международно наказателно и междунарадно частно право и моля Ви мога ли да попитам някои който е учил задочно право в търново да ми даде съвет отностно това дали да обиденя 4 и 5 курс в едно?
interboyyyy
Нов потребител

Мнениеот interboyyyy » 05 Юли 2007, 14:52

и също тка ..ако може да ми каже там по кой изпите са тежки..освен търговското което вече си го чета.....на кой други от изброените по горе трябва да наблегна....за да ми мине сесия успешно?
interboyyyy
Нов потребител

Мнениеот interboyyyy » 09 Юли 2007, 21:05

postata mi e interboy@abv.bg
interboyyyy
Нов потребител

Мнениеот liali » 10 Юли 2007, 17:14

Бих се радвала ако ще съм ти от полза с малко информация, но ще трябва да ми кажеш кой ти води тези предмети, които излизат в 4-ти и 5-ти курс? например кой ти е по трудово, по наказателно особена част, та дори и по семейно и наследствено..

Относно сливането на две години за една- от собствен опит- тъй като аз взех успешно слях 3-ти и 4-ти курс, мога само да ти кажа, че е доста трудно, при все, че си и задочно, но в никакъв случай не е непосилно.....Въпрос само на силна мотивация е и се получава, въпреки че на мен лично не веднъж ми беше обяснено, та дори и от секретакрките в университета, че няма да се справя, но уви...- не познаха!

Та така чакам ако искаш да ми кажеш имената на преподавателите ти и сигурно бих ти била от полза с малко инфо за всеки един от тях...
liali
Нов потребител

re

Мнениеот interboyyy » 29 Юли 2007, 20:08

ami az u4a v Veliko turnovskiq i predi tova sim u4il v simionovo i nakazatelno proces nqma da se qvqvam...sega na red e tyrgovskoto....sarafov, mejdunarodno 4astno pravo - Кристиан Пламенов Русев, semejno i zastrahovatelno i mejdunarodno nakazatelno pravo i uridi4eski tehniki. Svetnaha me oba4e 4e tui kato sim po starata programa moje da ne se qvqvam na vsi4ki disciplini a samo na nqkoi koito sa zadaljitelni ....toest nqkoi ot tiq izpititi maj ste mi otpadnat......predpolagam 4e uridi4eska tihniki i oste edin ili dva......toest za 1 viq semestar ste sa 3 4 i mislq 4e ste e postejimo......kato se ima v predvid 4e ot sega po4vam tyrgovoskoto....i semejnoto:)
interboyyy
Младши потребител

Мнениеот perlit_3 » 30 Юли 2007, 16:43

Мога да помогна с част от лекциите, например Международно частно, но ми кажете, колеги, първо - дали още са нужни и после ще ви кажа по кои лектори са съответно. Благодаря!
perlit_3
Младши потребител

Мнениеот interboyyy » 30 Юли 2007, 18:19

emi nqma da otkajq osobeno po semejno i mejdunarodno 4astni i siotvetno nakazatelno....postata mi e Interboy@abv.bg Predvaritelno blagodarq!:)
interboyyy
Младши потребител

Назад към Лекции и материали