начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Проект на ЗСВ

Дискусии и предложения по проекти за закони

Проект на ЗСВ

Мнениеот Гост » 04 Яну 2006, 10:10

Колеги, чели ли сте проекта. Какво ще кажете за изискването за успех 4.00 от държавните изпити. Според мен трябва да е поне от цялото следване. А като се има предвид как се пишат оценки на някой "колеги" ми се струва доста несправедливо. Не им се виждат очите през цялото следване, а после 6.00. Това ми прилича на дискриминация. Може ли да се направи нещо по въпроса...
Гост

Мнениеот dess_74 » 04 Яну 2006, 10:33

Колега, къде мога да го погледна?
А по въпроса с успеха съм напълно съгласна с Вас. По време на моето следване имаше колеги които си изкарваха отлични оценки, едни с учене, но болшинството от тях, едниствено с преписване, което владееха до съвършенство и използваха, че именно изпитите при нас бяха писменни.
dess_74
Потребител

Мнениеот Гост » 04 Яну 2006, 11:03

Проекта може да се прочете на страницата на Министерство на правосъдието в раздел Законопроекти или в раздел Нормативни актове-в ляво на страницата.
Гост

Назад към Обсъждане на законопроекти