- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
казус за младши прокурор
|
|
казус за младши прокурор
Колеги,
няма никакъв смисъл да се ходи на утрешния изпит за следователи!!!
Както знаете близо 1200 от тях ще останат без работа, а и не ми е ядно защо в страницата на ВСС нищо не е отбелязано за изпита??
Има ли вероятност да са верни слуховете , че ще бъде отложен?
няма никакъв смисъл да се ходи на утрешния изпит за следователи!!!
Както знаете близо 1200 от тях ще останат без работа, а и не ми е ядно защо в страницата на ВСС нищо не е отбелязано за изпита??
Има ли вероятност да са верни слуховете , че ще бъде отложен?
- маша
КАЗУС МЛАДШИ ПРОКУРОРИ
Не се възгордявайте колега МИРОНОВ,
съжалявам,
че ще Ви разочаровам,
но напротив, въобще не смятам, че сте решили правилно казуса.
Да може би, някои съждения,
бих, могъл да приема,
но повтарям само някои.
съжалявам,
че ще Ви разочаровам,
но напротив, въобще не смятам, че сте решили правилно казуса.
Да може би, някои съждения,
бих, могъл да приема,
но повтарям само някои.
- FM
До ФМ
Разбира се, ни наи-малко. Но защо казахте, че имам нещо общо с комисията, че сам знаел предварително казуса- е, това наистина не разбирам?
- Миронов
КАЗУС МЛАДШИ ПРОКУРОРИ
гост ПАК ,
споделете тогава как Вие, сте решили казуса, така както е изисквала комисията.
Как е изисквала комисията, като решение, не ни е известно, по съществената причина, че всъщност комисиите са две. И при съмнения в оценяването се проверява и от арбитър, който, пък от своя страна, може да сложи оценка, коренно различна и от двете комисии. Но, явно Вие, сте най-запознат, така, че ще очаквам да споделите с нас и да ни "светнете" - извинявам се предварително за израза.
Как е изисквала комисията, като решение, не ни е известно, по съществената причина, че всъщност комисиите са две. И при съмнения в оценяването се проверява и от арбитър, който, пък от своя страна, може да сложи оценка, коренно различна и от двете комисии. Но, явно Вие, сте най-запознат, така, че ще очаквам да споделите с нас и да ни "светнете" - извинявам се предварително за израза.
- гост 2
Re: КАЗУС МЛАДШИ ПРОКУРОРИ
гост 2 написа:гост ПАК ,
Грешка колега- три са. И на мен ми е интересно какви все пак са критериите за оценка , както и верните отговори.
- Гост
КАЗУС МЛАДШИ ПРОКУРОРИ
Вече, не знам колега КАНДИДАТ, кое е най-правилното да се приложи в случая.
Нагледах се на всякакви, мнения, аргументи обаче солидно придружени от останалите "колеги" със злостни подмятания, намеци за .... , нападки, обиди и какво ли още не, тук, нещо крайно неприсъщо за кандидати спорещи за места магистрати.
Съдейки, по това, което ни посъветва тънко-тънко самата председателка на комисията, Котова ли Котева, вече не си спомням добре името и, аз разбрах, следното:
Да се изложат различни хипотези придружени със съответни решения към тях, прикрепени със аргументация. Струва ми се, че това е правилната насока за разсъждения в този случай.
Лично мнение, не го натрапвам в никакъв случай на никого!!!!
Проверявачните комисиите са две, третата е арбитъра за когото споменах по-горе.
Нагледах се на всякакви, мнения, аргументи обаче солидно придружени от останалите "колеги" със злостни подмятания, намеци за .... , нападки, обиди и какво ли още не, тук, нещо крайно неприсъщо за кандидати спорещи за места магистрати.
Съдейки, по това, което ни посъветва тънко-тънко самата председателка на комисията, Котова ли Котева, вече не си спомням добре името и, аз разбрах, следното:
Да се изложат различни хипотези придружени със съответни решения към тях, прикрепени със аргументация. Струва ми се, че това е правилната насока за разсъждения в този случай.
- гост 2
гост 2 написа:Вече, не знам колега КАНДИДАТ, кое е най-правилното да се приложи в случая.
Каква трета арбитражна комисия? Всяка работа се проверява от двама от членовете, а петия член е арбитъра. Защо миналата година на устния изпит имаше три комисии?
- Гост
не мога да пусна съобщение, излиза ми array
виждам, че и с други колеги има същият проблем.
какво става тук?
какво става тук?
- какво става
На писмения конкурс за мл. прокурори ми направи впечатление, че малките пликчета, в които се запечатихме имената с вх. номера, са полупрозрачни и че когато се вдигнат към светлина, се чете всичко, независимо, че малкото листче вътре го бях сгънала на две... Така, че анонимен изпит.. Да де да...
- Гост
КАЗУС МЛАДШИ ПРОКУРОРИ
Предлагам, да не се занимаваме с глупости, а, да продължим с дискусията около казуса.
- гост
DS написа:колега ГОСТ,
лесно е да нападате колегите излагащи тезите си тук във форума. Правилни или грешни,това е мястото където те могат да се обсъдят. Но, като гледам, Вие, освен нападки, празни приказки и обидни квалификации нищо нищо друго не сте изложили, нещо в повече, напротив дори не желаете да излезете от анонимност колега ГОСТ!!!
Деси-Слава, май вече ти е неудобно от името и мина само на инициали. Извинявай, знаеш ли какво е "инициал"?
- Гост
Re: казус за мл. прокурори
Anonymous написа:"Васев обяснил кога и как тя прави това и се СЪГЛАСИЛ да помогне в деня на "акцията".Това е точния текст. Тук откривам нов въпрос.След като Васев се е "СЪГЛАСИЛ" не означава ли това,че е бил уговарян преди това от двамата съизвършители.В случая нямаме ли и подбудителство от страна на Антов и Банов.Аз писах и това.Чакам мнения по този въпрос.
Извършителстовото поглъща подбудителстовото
- Гост
FM написа:Включвам се едва сега тъй като имам прекалено много работа та да седна и да разисквам тук неща по каквато и да е било тематика. Но с оглед на горното обвинение от ГОСТ то:
FM колега, са инициалите ми /фамилно и собствено име/. Не съм феминистка просто защото съм от мъжки пол.
По отношение на колегата МИРОНОВ, се чудя, с оглед на изказванията Ви, тук които проследих много внимателно, дотук, съм склонен да смятам, че Вие, сте били наясно с разискваният казус, далеч преди колегите в залите и да предполагат кой точно от трите написани ще им се падне.
По отношение на останалите ГОСТИ тук, смятам, че това е мястото където всеки СВОБОДНО може да изрази своето мнение, подкрепено с аргументация. И съдейки по резултатите от миналогодишният изпит за мл. прокурори, бих Ви казал, че комисията обръща внимание не само на тези от Вас "решили" правилно казуса, но и на онези сред Вас, които макар и грешно предположили решението по казуса, са развили достатъчно убедително хипотезите си подкрепени със солидна аргументация. За последното съдя от собствен опит.
Мисля, че не тук е мястото за обиди и празни нападки.
Защото колега ГОСТ съдейки по езика Ви бих казал само:
ТЕЖКО НИ И ГОРКО ОТ ТАКИВА МАГИСТРАТИ!!!
като Вас
- Гост
КАЗУС МЛАДШИ ПРОКУРОРИ
Нищо подобно колега "гост".
Ще Ви, разочаровам, но, не съм се включвала, защото имам и доста друга работа, освен, да се занимавам с празни приказки.
DS, не са моите инициали в смисъл, не съм ги използвала аз. Защото не се срамувам да си изпиша името за разлика обаче от Вас," колега".
Предлагам, да спрете дотук с обидните си намеци, не Ви прави чест.
Ще Ви, разочаровам, но, не съм се включвала, защото имам и доста друга работа, освен, да се занимавам с празни приказки.
DS, не са моите инициали в смисъл, не съм ги използвала аз. Защото не се срамувам да си изпиша името за разлика обаче от Вас," колега".
Предлагам, да спрете дотук с обидните си намеци, не Ви прави чест.
- Деси-слава
|
|