начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Стабилна ли е финансово фирма Контракт сити ООД

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Стабилна ли е финансово фирма Контракт сити ООД

Мнениеот Дани » 15 Апр 2003, 21:58

Сключих договор за поръчка /построяване на апартамент/ с фирма Контракт сити ООД София и се интересувам от това дали апартамента ми ще бъде построен навреме /в момента е на втори етаж груб строеж/ и дали фирмата е в добро финансово състояние. Платила съм 50 % от цената, остатъка ще плащам разсрочено до завършване на обекта. Ако строежа се забави, аз мога ли нещо да направя по съдебен ред? Ако някой знае нещо за фирмата /закупил е вече такова жилище/ моля за отзиви.
Дани

Re: Стабилна ли е финансово фирма Контракт сити ООД

Мнениеот Дарина » 22 Апр 2003, 11:59

да беше питала питала преди да сключиш договора
:-) не се шашкай толкова - избора е правилен
Дарина

Мнениеот Дани » 22 Апр 2003, 16:56

Благодаря за отзива, вие да не сте си купили вече апартамент от тази фирма?
Дани

Мнениеот Дани » 22 Апр 2003, 18:39

Харесаха ми ваши отговори в чата. Вие да не сте адвокат? Ако сте адвокат бих искала да се свържа с вас по телефона.
Дани

Мнениеот Дарина » 23 Апр 2003, 09:23

не съм адвокат, но се занимавам с недвижими имоти
пишете ми, ако желаете на shkondurova@abv.bg
Дарина

Назад към Строителство и регулация