начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Стоянстрой?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Стоянстрой?

Мнениеот zahi » 08 Апр 2003, 17:01

Някой може ли да ми каже дали фирма Стоянстрой е сигурна за закупуване на жилище на груб строеж?
zahi

Re: Стоянстрой?

Мнениеот bgjurist » 08 Апр 2003, 18:58

Проверете в БУЛСТАТ актуалното й състояние.
bgjurist
Потребител

Мнениеот donna » 08 Апр 2003, 23:38

може и в Апис регистър там данните са АКТУАЛНИ , по добре е съда да ти издаде удостоверение за актуално състояние както и удостоверение от което да е видно дали дружеството не е в процедура по несъстоятелност или ликвидация.
Но от всичко това ще разбереш дали дружеството е действащо .
За всичко друго следва да се поинтересуваш от някой ,който е контактувал с дружеството ,а и не е зле да им погледнеш баланса от там доста неща може да разбереш.
donna
Старши потребител

Мнениеот uli » 09 Апр 2003, 15:03

От данни получени по неофициален път знам, че фирма "Стоянстрой" ООД гр. Пловдив със собственик Стоян Георгиев Сариев предлага жилища със сравнително ниска цена, но с изключително лошо качество. Тъй като, и аз наскоро търсих да закупя жилище в Пловдив и най накрая се сдобих с такова, мога да ти препоръчам фирма "Сити билд" ООД, от които останах много доволен и в момента се радвам на качествено жилище на ниска цена. Ако искаш повече подробности или координати на фирмата пиши тук, ще се радвам да помогна. Успех !!!!!!!!!
uli
Младши потребител

Мнениеот slavova » 28 Апр 2003, 18:36

az iskam adresa na tazi firma!
Tq sigurna li e ?
molq pishete podrobnosti otnosno usloviqta
slavova
Нов потребител

Мнениеот Ан » 28 Апр 2003, 18:55

По-добре забрави за "Стоянстрой".Аз работя в строителството и мога да ти кажа,че много от фирмите работят през пръсти,включително и там където работя.Много от качеството зависи и от работниците,но най-много зависи от самите техн.ръководители да има качество на изпълнението.Когато те са там за "ден да мине,друг да дойде" нещата ще са такива.Между другото съм работил за Стоянстрой.По-добре стойте далечот там.
Ан

Мнениеот slavova » 28 Апр 2003, 19:04

blagodarq!
A kakvo ste kajete za tazi siti bilding ood ?ULI написа:
>
> От данни получени по неофициален път знам, че фирма
> "Стоянстрой" ООД гр. Пловдив със собственик Стоян Георгиев
> Сариев предлага жилища със сравнително ниска цена, но с
> изключително лошо качество. Тъй като, и аз наскоро търсих да
> закупя жилище в Пловдив и най накрая се сдобих с такова,
> мога да ти препоръчам фирма "Сити билд" ООД, от които останах
> много доволен и в момента се радвам на качествено жилище на
> ниска цена. Ако искаш повече подробности или координати на
> фирмата пиши тук, ще се радвам да помогна. Успех !!!!!!!!!
slavova
Нов потребител

Мнениеот uli » 07 Май 2003, 13:36

Уважаема "slavova", фирмата която ви препоръчвам е "Сити Билд" ООД от гр. Пловдив. За повече подробности можете да се свържете със собственикът й на тел. 088/581098, търсете г-н Светослав Желязков. Гарантирам Ви, че ще останете доволна от покупката. Ако ви интересуват още подробности, моля пишете тук, с радост бих Ви помогнал. УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!
uli
Младши потребител

Мнениеот lluba1 » 08 Май 2003, 16:44

kakva e cenata na kv.metar na citi bild i dokolko zavarsheni aparnamenti prodava?
lluba1

Мнениеот uli » 10 Май 2003, 09:22

Незнам по настоящем каква ще бъде цената, но тя най-вероятно ще е свързана с местоположението на строежа спрямо центъра на Пловдив. Доколкото знам фирма Сити Билд ООД в момента изгражда кооперации в непосредствена близост до Новотела. Степента на завършване на апартамента, зависи от предварителната уговорка между страните и по-точно от желанието на купувача.
uli
Младши потребител

Мнениеот slavova » 28 Юни 2003, 16:42

Az kak da sam sigurna che firmata ne e falshiva ?
Koga e sazdadena?
Ima mnogo moshenici na dneshno vreme.moje i Vie da pravite reklama samo
slavova
Нов потребител

Мнениеот I » 09 Юли 2003, 15:59

Oh, ne pi6ete takiva ne6ta..4e korem me zabolj!
Ta az sam poveril zili6teto si na tazi firma...Kakvo 6te pravj? Naistina li ne e dobra???
I

Назад към Строителство и регулация