Здравейте,
Извинявам се ако се повтарям темата но не открих отговор на моят въпрос във форума.
Искам да попитам дали имам някакво законово основание да си търся годишния бонус. Накратко ще разкажа за моят случай! Разделихме се по взаимно съгласие с предишният ми работодател на 18.12.23 спазих си всичко предизвестие и всички формалности по договора тъй като предизвестието беше от моя страна.
Само, че работодателя твърди че за да получа годишен бонус за предходната година вътрешния регламент на компанията гласял, че трябва да не съм в прекратени трудови правоотношения към 01.02.2024 за да получа бонуса. По договор никъде не можах да открия нещо за бонуси. Само, че открих направената от човешки ресурси оферта към мен във емайл където ясно е описано как се изчислява бонуса. Искам да добавя че бях в компанията 2 години.
- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Полага ли ми се годишен бонус
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Полага ли ми се годишен бонус
Накратко - НЕ!
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
- guest1
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|