- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРОБАЦИЯ
|
|
Re: ПРОБАЦИЯ
Преназначиха ме............там!А отдавна ме назначиха................!ПОЗДРАВИ ОТ.....!
- червени шампиони
Цитат :
" galaktika " ами миналата вечер казаха по BTV че в Пловдив са започнали работа с малолетни който вече има осъдени на пробация.
Абе "asti", как да ти се обадят!!! Да си чувал някога, че МАЛОЛЕТНИТЕ не са наказателно отговорни?!... Преди да кандидатсваш, вземи се поограмоти малко! :-)))
" galaktika " ами миналата вечер казаха по BTV че в Пловдив са започнали работа с малолетни който вече има осъдени на пробация.
Абе "asti", как да ти се обадят!!! Да си чувал някога, че МАЛОЛЕТНИТЕ не са наказателно отговорни?!... Преди да кандидатсваш, вземи се поограмоти малко! :-)))
- Непробатор ;-)
Мила Глюкоза,за какво да почерпя,за червените шампиони или за нещо,което и аз вече забравих кога стана и се случи?
- B.D.L.
Браво!Можеш да участваш в подбора на пробационни служители!А това,че не са наказателно отговорни,не пречи да им бъдат налагани пробационни мерки!
- червени шампиони
Ей, шампионът си е шампион!!!! В детска градина да го вкараш, и там за пробация ще заговори... ;-)))
- Непробатор
Захарче,по би ми отивало!А въпросното събитие,глюкоза ,се случи отдавна!И вече нямам желание и повод за черпене!
- червени шампиони
Пробационната дейност спрямо "непълнолетните осъдени лица" е регламентирана в ЗИН!По памет,виж напр.чл.141н,141о!А шампионите са си шампиони!
- червени шампиони
Глюкоза,ако вече си с промит мозък,то ефектът при теб по-скоро е на "преебация"!
- червени шампиони
Щом си достатъчно явно твоят мозък е промит тотално, аз все още съм в начална фаза;)
- мимоза
Шампионе, "asti" говореше все пак за МАЛОлетни... Иначе и аз съм фен на ЦСКА!!! Освен, ако ти не говориш за "Farrari" ;-)))
- Непробатор ;-)
Какво ти "Ферари",бе братче,при положение че има футболна религия като ЦСКА!Да,разбрах за поправката!Така е,съгласих се с теб!
- червени шампиони
Zashto imam spomen che tochno ti "cherven shampion"mrankashe kak stavalo vsichko s vrazki....zashto ne vzemesh da kajesh tuk vav foruma tateto na koi ztvor e direktor;)-
- архангел
|
|