начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Произнасяне по жалба по чл. 25 от ЗТР

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Произнасяне по жалба по чл. 25 от ЗТР

Мнениеот ah14881488 » 14 Юни 2016, 14:58

Здравейте и предварително благодаря!Имам следния въпрос.На 13.06.2016 год. ДЛР ми постановява отказ по заявено за вписване А4 в ТР.На 14.06.2016 год. подавам жалба на осн. чл. 25 от ЗТР до ОС Шумен.Интересно ми е в какви срокове долу-горе се произнася по такива жалби ОС в малък провинциален град като Шумен, предвид че едва ли са много натоварени?Интересно ми е, защото мотивите за отказа са безумни и нямам търпение да впишат исканото от мен А4.... :twisted: :twisted: :twisted:
ah14881488
Младши потребител

Re: Произнасяне по жалба по чл. 25 от ЗТР

Мнениеот system » 15 Юни 2016, 09:41

1 месец от образуването на делото в ОС.
system
Активен потребител

Назад към Търговско право