- Дата и час: 22 Ное 2024, 13:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
прехвърляне на дялове от имот между роднини
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
прехвърляне на дялове от имот между роднини
Здравейте! Бихте ли ми казали как най-лесно и най евтино може да се прехвърлят дялове между роднини. 3-ма сме. От родителите ни останаха апартамент и къща с двор. По принцип сме се разбрали: за мен остава апартамента, а за брат ми и сестра ми - къщата. Нямаме претенции един към друг за изравняване на дялове. Какви са реда и процедурата да си прехвърлиме дяловете. Благодаря ви за отделеното време!
- thedie
- Нов потребител
Re: прехвърляне на дялове от имот между роднини
договор за доброволна делба...
- n_ikito
- Активен потребител
Re: прехвърляне на дялове от имот между роднини
делбата ще е решението- вие получавате апартамента, а брат ви и сестра ви ще продължат да са в съсобственост с 1/2 ид. ч. за къщата с двора
- stan40
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|