Кой е наследник ? Наследодателката да я наречем Пенка има 20 декара ниви примерно.
А сега започваме от начало на казуса ,Петко е женен в далечната 1920 год.1-ви брак след това се жени отново,2-ри брак от първия брак има две деца ,втората му жена също когато се женят идва с две деца от 1-вия и брак и те Петко и Пенка им се раждат две деца.Петко почива първи след това и жена му Пенка кой е наследник на Пенка.Има ли значение за нивите на Пенка дали са наследнически от Петко или от нейния род.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 14:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Кой е наследник ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Кой е наследник ?
armando написа:Кой е наследник ? Наследодателката да я наречем Пенка има 20 декара ниви примерно.
А сега започваме от начало на казуса ,Петко е женен в далечната 1920 год.1-ви брак след това се жени отново,2-ри брак от първия брак има две деца ,втората му жена също когато се женят идва с две деца от 1-вия и брак и те Петко и Пенка им се раждат две деца.Петко почива първи след това и жена му Пенка кой е наследник на Пенка.Има ли значение за нивите на Пенка дали са наследнически от Петко или от нейния род.
Правиш ляв завой и бегом да питаш на друго място.
Това да не ти е кръжокът "вие питате - ние отговаряме".
И за да не се повтарям, приеми че и в другата ти тема, трета поред излъчена за има няма час-два, съм написала същото!
За пояснение, ей тук: viewtopic.php?f=22&t=59402
-
Melly - Старши потребител
ами тогава не отговаряй и завий ти наляво
- armando
- Нов потребител
Melly написа:armando написа:Кой е наследник ? Наследодателката да я наречем Пенка има 20 декара ниви примерно.
И за да не се повтарям, приеми че и в другата ти тема, трета поред излъчена за има няма час-два, съм написала същото!
Е и какво от това като съм задал 3 теми за 2-3 часа какъв е проблема та нали тези въпроси ще помогнат на съфоромците да си решат проблемите.А верно забравих има раздел Услуги,,,,срещу заплащане,какъв щв бъде вашия коментар в това заключение ? Поздрави от мен.
- armando
- Нов потребител
armando написа:Melly написа:armando написа:Кой е наследник ? Наследодателката да я наречем Пенка има 20 декара ниви примерно.
Е и какво от това като съм задал 3 теми за 2-3 часа какъв е проблема та нали тези въпроси ще помогнат на съфоромците да си решат проблемите.А верно забравих има раздел Услуги,,,,срещу заплащане,какъв щв бъде вашия коментар в това заключение ? Поздрави от мен.
Не толерирам подобно нагло поведение от юзъри като теб.
Караш ме да напомня, че няма безплатен обяд. Погрешно си представяш, че този форум е ясла, от която ще рупаш колкото си искаш.
Постави въпрос, бе ти даден повече от подробен отговор. И.. До тук, вЪпроителю. Останалото е конкретика, по която можеш да получиш отговор от юридически правоспособно лице извън форума. Ясно!
Желая ти успех!
А всъщност, ако продължаваш да настояваш за моето мнение, то то е, че нямаш никакви изгледи за успех.
Времето си е казало тежката дума - изиграло е лоша шега.
-
Melly - Старши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|