начало

Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления

Регистрация на учебна школа

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация на учебна школа

Мнениеот daggad » 26 Ное 2014, 19:33

Здравейте,
видях, че има много полезна информация във форума и се надявам и аз да намеря отговор на въпроса си.

В процес на развитие на Училище за бременни съм. Дейността ми ще започне през новата година, като бих искала да попитам тук няколко неща:

- нужно ли е за подобна школа - училище, да имам някакво сертифициране (няма да издавам сертификати, а ще предлагам информация за процеса + психологически практики) ?
- какви са възможностите ми за регистрация в случая - ЕТ, freelancer?
- ако се регистрирам като ЕТ и получавам плащания само по банков път, нужен ли ми е касов апарат?
- ако се регистрирам като ЕТ, как мога да получа име за училището (например - училище ПОБЕДА)?
- трябва ли да имам помещение, тъй като смятам да извършвам дейността в домашни условия?
- как реално става проследяването за изрядността на търговска дейност в домашни условия?

Извинявам се за наивните въпроси, но нямам никакви познания в областта. Да, наясно съм, че трябва да се обърна към специалист и ще го направя, но като заначало ще се радвам от тук да получа основни насоки.

Благодаря ви!
daggad
Нов потребител

Назад към Търговско право