- Дата и час: 22 Ное 2024, 13:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Недопускане във съсобствен апартамент
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Недопускане във съсобствен апартамент
Имам следният проблем: със сестра ми живееме в наследственият апартамент от родителите ни. Сестра ми заведе дело за делба, която определи за мен 1/3 идеална част, а за нея 2/3. Делото стигна до изнасяне на апартамента на публична продан, но тя го спря. Аз си намерих работа в чужбина и заминах за две години. Когато се върнах в отпуска от работа, сестра ми не ме допусна в жилището. Наложи се да остана в роднини докато се върнах обратно на работа. Не можах да си ползвам вещите и документи, които са в апартамента. Сега ми предстои нова отпуска и завръщане и се страхувам, че тя пак няма да ме пусне да влезна в апартамента. Какво да направя,в паника съм!
- sofy60
- Младши потребител
Re: Недопускане във съсобствен апартамент
sofy60 написа:Имам следният проблем: със сестра ми живееме в наследственият апартамент от родителите ни. Сестра ми заведе дело за делба, която определи за мен 1/3 идеална част, а за нея 2/3. Делото стигна до изнасяне на апартамента на публична продан, но тя го спря. Аз си намерих работа в чужбина и заминах за две години. Когато се върнах в отпуска от работа, сестра ми не ме допусна в жилището. Наложи се да остана в роднини докато се върнах обратно на работа. Не можах да си ползвам вещите и документи, които са в апартамента. Сега ми предстои нова отпуска и завръщане и се страхувам, че тя пак няма да ме пусне да влезна в апартамента. Какво да направя,в паника съм!
Без да навлизам в подробности около "спирането на проданта", което обстоятелство ще обсъдите с адвокат,
Предявявате иск, за да прекъснете теченето в полза на сестра ви на придобивна давност върху вашите 1/3 ид.части от съсобствения имот.
-
Melly - Старши потребител
Адвокат и дело.
Ако не, може да се опитате да притиснете сестра Ви , като я предупредите , че ще възобновите/както и да е спряно / изпълнителното дело за публична продан.
Но най-разумно е да посетите адвокат , да му обясните какво искате и да го ангажирате да свърши работата , докато сте в чужбина.
Ако не, може да се опитате да притиснете сестра Ви , като я предупредите , че ще възобновите/както и да е спряно / изпълнителното дело за публична продан.
Но най-разумно е да посетите адвокат , да му обясните какво искате и да го ангажирате да свърши работата , докато сте в чужбина.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Преди да наемеш цялата адвокатска колегия вземи и изпрати една нот.покана на сестрата да си плаща наема.
- ivanov_p
- Активен потребител
Благодаря ви за бързите отговори.
- sofy60
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|