начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

имам лозе по наследство по §4 но не е в реални граници

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имам лозе по наследство по §4 но не е в реални граници

Мнениеот martin_157 » 30 Авг 2014, 19:29

Здравейте, моля за помощ вас тъй като в момента не знам към кой да се обърна. Става въпрос че имам едно лозе наследство от прадядо ми в гр. Червен бряг. Понеже съм от София и ходих до там, от където ми дадоха документ от поземлената комисия, че ми признават правото на собственост но отказват възстановяването на парцела, тъй като бил по 4ти параграф и никой не се е явил на някаква си анкета за която за пръв път чух. Аз освен този документ който признава правото ми на собственост имам и нотариалния акт на лозето което ни е взето( новото не е в реални стари граници). Та въпроса ми е, казаха ми че трябвало да ни настани съда с решение, какво е това решение ? Не мога ли да отида в поземлената комисия и да им покажа нот. акта ? Ако трябва през съда, какво трябва да направя? Много благодаря на отзовалите се !
martin_157
Младши потребител

Re: имам лозе по наследство по §4 но не е в реални граници

Мнениеот martin_157 » 08 Сеп 2014, 11:57

Явно и тук няма кой да ми помогне и онези лъжци няма по никакъв начин да върнат на прадядо ми лозето ... :(
martin_157
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба