начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

обжалване на наказателно постановление

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обжалване на наказателно постановление

Мнениеот новачка » 18 Юни 2004, 09:53

Колеги, предстои ми обжалване на наказателно постановление по ЗТИП в съда.Някой може ли подробно да обясни как протича такова дело, тъй като аз вече подадох писмено възражение в срок, което беше доста изчерпателно.Сега какво да говоря?Благодаря ви предварително.
новачка

Re: малко разяснения

Мнениеот 444 » 18 Юни 2004, 12:07

Уважаема Новачка,
Аз, без да сам такава новачка, признавам си, не зная кой ще да е този ЗТИП, ега ти!!?
444

Мнениеот новачка » 18 Юни 2004, 12:49

Закон за техническите изисквания към продуктите!
новачка

Мнениеот една » 18 Юни 2004, 12:53

В съдебното заседание:
Поддържам жалбата
Ще соча респ. няма да соча нови доказателства
Ако имаш доказателства за представяне пред съда и са в по-голям обем си подготви един опис към доказателствата
Ако се стигне до устни състезания-накратко можеш да изложиш това, което си поискала вече в жалбата или да си подготвиш писмени бележки, които да представиш след като си представиш исканията
една

Мнениеот една » 18 Юни 2004, 12:55

Всъщност не съм сигурна много ти ли обжалваш или насрещната страна обжалва, но това което ти написах е в случай, че ти си жалбоподател
една

Мнениеот една » 18 Юни 2004, 12:57

Абе най-лесно ще е , ако имаш възможност да влезеш в съдебната зала преди твоето дело и да погледаш как се развиват другите дела и веднага ще придобиеш представа
една

Мнениеот новачка » 18 Юни 2004, 13:18

Много благодаря за отговора.Едва ли ще мога да вляза преди това, но все пак благодаря.Аз съм тази, която ще обжалва.
новачка

Назад към Административно право