начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Отменен ИАА преди I с.з. Дължи ли жалбоподателят разноски?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Отменен ИАА преди I с.з. Дължи ли жалбоподателят разноск

Мнениеот Melly » 16 Мар 2013, 19:29

nk7702n написа:
Melly написа:Ще ти се привиждат "призраци" посред бял ден, щом ти липсват правни аргументи срещу опонента ти. :lol: :lol: :lol:

Ти пак нищо не си разбрала, ама нали ужким си добра в правната материя...,затова дори архитекти като Емонски те поправят от време на време... :lol: Нищо, остани си със здраве!

Сериозно ли? :lol: :lol: :lol:
Наистина ли си вЕрваш? Той Емонски освен да чопли семки друго не му остава...
Очаква се премиера на култовия филм "Мълчанието на агнЕтата". :idea:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 16 Мар 2013, 19:46

nk7702n написа:Към модератора: "Мисля, че достатъчно глупости се изписаха тук, затова смятам, че е редно да се изтрият простотиите и да останат само разумните неща по темата!
Благодаря!

Щоооооооо, да не би да ти стана неудобно от казаната истина за теб като професионалист, а? Ама нека прочетат хората бре, - да знаят кой какви ги може.
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 16 Мар 2013, 19:54

Melly написа:
nk7702n написа:Към модератора: "Мисля, че достатъчно глупости се изписаха тук, затова смятам, че е редно да се изтрият простотиите и да останат само разумните неща по темата!
Благодаря!

Щоооооооо, да не би да ти стана неудобно от казаната истина за теб като професионалист, а? Ама нека прочетат хората бре, - да знаят кой какви ги може.

Не затова, защото съжалявам за изгубеното време с теб. Хората могат да ме оценят по всички критерии, включително и по твоите нападки и чрез реална среща и разумен диалог. :!:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Melly » 16 Мар 2013, 20:24

nk7702n написа:
Melly написа:
Благодаря!

Не затова, защото съжалявам за изгубеното време с теб. Хората могат да ме оценят по всички критерии, включително и по твоите нападки и чрез реална среща и разумен диалог. :!:

Пак си извън релсите. Обсъждам те като юрист, а не като човечка. :lol: Та по собствен почин си казваш "Хвалете ме уста" - щото циганката май умря. :roll:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 16 Мар 2013, 20:30

Мисля, че разговорът с теб стана прекалено скучен и безсмислен, затова не смятам да го продължавам. Ще ти дам само един добронамерен съвет и се махам, че имам достатъчно работа -опитай се да се доказваш пред другите чрез собствените умения като юрист вместо да очерняш другите, надявайки се да блеснеш по тоя начин. Уверявам те, че така падаш много по - ниско отколкото си мислиш. :!:
nk7702n
Старши потребител

Предишна

Назад към Административно право