начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

проблем с наследство

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблем с наследство

Мнениеот aismen » 22 Яну 2013, 01:35

Баща ми има етаж
от къща,която след смъртта на майка аз и брат ми получаваме по 1/6 ид.части,по удостоверение за наследници.Само че от първия си брак татко има още един син.И тук става сложно.този син има апартамент,който иска да замени за етажа с уговорка да гледа баща ни.Щял да ми наплати моята 1/6 на данъчна отценка,което мен не ме устройва понеже реалната цена е двойно по-голяма.баща ми и брат ми са съгласни ,но аз не съм.Големият му син ме заплашва,че ще ме съдят и че имало някакви вратички в закона и дори можело да взема и по-малко.
Моля ви даите ми съвет какво да правя?
Само да вметна,че когато бях на 14г башта ми ме прати в интернат и тормозеше майка ми
aismen
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба