начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

прект "Красива България "

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прект "Красива България "

Мнениеот шуши » 04 Апр 2004, 22:40

Здравейте !
Бих искала да науча нещо повече за програмата " Туризмът - семеен бизнес "
към проекта " Красива България ".
Ако някой от вас е запознат подробно с този проект , бих искала да знам какви са възможностите вместо строителна фирма изпълнитттел да се наеме друга частна фирма или аз като собственик на ЕТ да си наема хора , които да извършат строителната дейност.
Вторият въпрос , който ме интересува е , ако основите на сградата са построени , задължително ли трябва да си наема проектантска фирма , която да проектира сградата , за която аз имам готови идеи , как тя ще изглежда в завършен вид .
и накрая бих искала да попитам , колко време отнема процедурата от кандидатсвуването до одобряването на проекта ,
Благодаря Ви предварително !
шуши

Re: прект "Красива България "

Мнениеот bgjurist » 07 Апр 2004, 18:57

По една случайност, съм запознат, но много повърхностно, с проектите. По-подробна информация бихте могли да получите в МОСВ - миналата среща присъствах на две срещи, едната от които беше с министър Долорес Арсенова. тя изяви готовност да съдейства. Има и експерти в МОСВ, коит са ангажирани специално за проектите. Така че, обърнете се към тях за повече подробности.
Аз в момента разработвам проект с едно сдружение по линия на МТСП.
bgjurist
Потребител

Назад към Строителство и регулация