начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

жилищата на втори етаж не са ли с по-висока стойност

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

жилищата на втори етаж не са ли с по-висока стойност

Мнениеот mamapeti » 14 Юни 2012, 22:52

Здравейте,
С брат ми строим къща с 2 търговски помещения и 2 жилищни етажа. На него му се падна втори етаж/теглихме жребий/, а на мен първи. Питането ми е:
Делим разходите по строежа по равно, но жилищата на втори етаж не са ли с по-висока стойност от тези на първи?Как да постъпя?
Благодаря на всички, които сметнат за необходимо да ме посъветват.
mamapeti
Младши потребител

Re: Моля за мнение!

Мнениеот emilgrigorov » 14 Юни 2012, 23:02

Цената е точно толкова, колкото пари вземеш, всичко останало са хипотези. Свърши вече тая, с етажите и тинтири минтири. Само държавни и общински имоти се оценяват по реда на тези умопомрачителни глупотевини, за да може някой да излъже някой в цъфналата ръж.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Re: Моля за мнение!

Мнениеот julyanvonemona » 15 Юни 2012, 07:39

emilgrigorov написа:Цената е точно толкова, колкото пари вземеш, всичко останало са хипотези. Свърши вече тая, с етажите и тинтири минтири. Само държавни и общински имоти се оценяват по реда на тези умопомрачителни глупотевини, за да може някой да излъже някой в цъфналата ръж.

Поклон!...Дълбок поклон, към начина на мислене на emilgrigorov особено към подчертаното в червено!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба