- Дата и час: 23 Ное 2024, 07:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мога ли чрез пълномощно да прехвърля своят дял
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Мога ли чрез пълномощно да прехвърля своят дял
Здравейте! Със съпругът сме разведени, но нямаме извършена делба на апартаментът, чийто собственици сме. Мога ли чрез пълномощно да прехвърля своят дял на синът си без да притежавам документ за подялба на недвижимият имот. Двамата с татко си искат да продадат апартаментът и аз нямам нищо против. Ако попълня формуляр за пълномощно пред нотариус, това достатъчно ли е, за да се счита синът ми като нов съсобственик на апартамента?
- veilet
- Младши потребител
Re: Мога ли...
На вас лично какъв ви е проблемът да сте страна по покупко-продажбата?
Само с пълномощно няма да стане собственик нито синът ви, нито друг, но с такова може да извърши от ваше име и за ваша сметка разпоредителни действия с описания в пълномощното имот.
...странна конструция за нещо толкова просто..
Само с пълномощно няма да стане собственик нито синът ви, нито друг, но с такова може да извърши от ваше име и за ваша сметка разпоредителни действия с описания в пълномощното имот.
...странна конструция за нещо толкова просто..
- Гост.
- Старши потребител
Аз ли, аз искам само моето спокойствие- нищо повече. Баща и син ме притискат да продадат апартаментът и нека това стане колкото се може по- бързо. Затова търся варианти да ускоря процесът на продажба, та да ме оставят веднъж завинаги на мира, а не да ме "ядат" като горчива краставица...Надявам се като подпиша пълномощното, това да са единствените ми разходи, а именно- заплащане услугата на нотариус по издаването му. Оттам насетне- честито на двамата Щастливци, те се считат за такива, постигайки целта си...Каква демагогия, какъв театър за шепа тухли!!!Накъде върви светът...
- veilet
- Младши потребител
...Каква демагогия, какъв театър за шепа тухли!!!Накъде върви светът...
Прекрасно veilet и все пак помнете,че тухлите надживяват кръжоците по приложна микробиология!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Прекрасно veilet и все пак помнете,че тухлите надживяват кръжоците по приложна микробиология![/quote]
Сигурно, но не могат да дадат стойност на Животът ми- лична философия...Поздрав!!!
- veilet
- Младши потребител
Ваша грешка, /човешка/ julyanvonemona- отворих ги. Прочетеното гласи:
"Папката 0% е пълна (0 от 200 съобщения)". Поздрав!!!
"Папката 0% е пълна (0 от 200 съобщения)". Поздрав!!!
- veilet
- Младши потребител
И правилен отговор- на "не сте си отворила ЛС", жената ги отваря и чете това, което е написала. Веселяци.
Г-жо, не сте си активирала опцията за получаване на ЛС- от потребителски панел влизате в настройки на форума и избирате "искам да получавам лични съобщения" след което натискате "изпрати".
Все още не можете да комуникирате на лични.
Г-жо, не сте си активирала опцията за получаване на ЛС- от потребителски панел влизате в настройки на форума и избирате "искам да получавам лични съобщения" след което натискате "изпрати".
Все още не можете да комуникирате на лични.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g твърде е възможно и аз да съм виновен, защото както и друг път съм казвал - съм дърводелец в опциите на форума. Бях обяснил в лични съобщения какво се разбира под кръжок по приложна микробиология. Много физиологично и нотуралистично е за да го обяснявам публично, но уважаемата veilet следва да вземе под внимание че тя в ЛС неправилно ме квалифицира като материалист.Греши! Аз съм ултранатуралист, при това до голяма степен и социал-дарвинист. След това обяснение ще стане възможно veilet сама да си обясни какво се крие под израза "Кръжок по приложна микробиология". Следва обаче да бъде възприето като аксиома че и най-продължителният кръжок по приложна микробиология е миг от живота на тухлите. Зикуратите в Шумер и Акад го доказват.
-
Re: Мога ли чрез пълномощно да прехвърля своят дял
Някой ще ми обясни ли тази палитра, която ползвате?
Често никът ми е оцветен в розово, защото?...( съм момиченце или друго).
Забелязвам, ползвате и други цветни щрихи, та - питам за какво служи тази дъга.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа::roll: Някой ще ми обясни ли тази палитра, която ползвате?
Нека да опитам аз
julyanvonemona написа:zxcasd. Понеже емоционалността ми ме е довела до изблик на откровение ще Ви споделя че въведената от мен цветова скала има за цел пробив във форумните забрани. В началото за "нецензурни изрази и агресивно поведение" на два пъти съм предупреждаван от модовете. И всичко това е защото те са решили, че нямам право да кажа на някой "Ти си пълен .....френ"! Вторият път даже (понеже и сянка от агресивност нямаше в поста ми) се наложи мода да ми обяснява каква обида си бил помислил, че съм целял да постигна. Това беше отдавна, а от както въведох цветовата скала и тук там съм обяснил какво имам предвид - всеки да си го разбира колкото може.
РС Ярко и плътно зеленото например означава "зелена глава". Доброжелателното отношение към дамите изразявам с неплътен яркоцикламен цвят. А плътният яркоцикламен означава "Внимание - дама е ама си знае нещата" Плътния тъмносин е същото само че за мъжете." Тези за чиито пол не съм сигурен ги третирам като мъже
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
karanedeff Заради Вас ще дообясня и ето този цвят ХХХХХХ. Впочем, загледайте се във водите на отходните канали бликащи в Перловската и някой други канали ная София и големите градове. Тези които не са убедени могат да посетят градската пречиствателна станция!
-
Благодаря, но нямаше нужда - все пак това питане не е от мен, аз отдавна виждам нещата в черно и бяло, тук там с градации на сивотоjulyanvonemona написа:karanedeff Заради Вас ще дообясня
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
Уважаема poli_g, защо си мислите, че „искам да получавам лични съобщения”- достатъчно ми е да изпращам такива. Но като на моя близначка по първични полови белези искрено БЛАГОДАРЯ за методичните Ви насоки относно активиране на въпросната опция.
По отношение твърденията на julyanvonemona: „Следва обаче да бъде възприето като аксиома че и най-продължителният кръжок по приложна микробиология е миг от живота на тухлите. Зикуратите в Шумер и Акад го доказват.” бих припомнила, че камъкът /тухлата/ е един от масонските символи, но не по смисълът на строителен материал. Вашата аксиома е нелогическа и не изхожда от дедуктивният метод. Извод: липсва емперичност по приложението и. При цялото ми уважение julyanvonemona, всички сме чували за Изворът на младостта и Шангри ла, но това не значи, че съществуват...Препоръчвам Ви да избягвате черно- бялото мислене при което заставате на единият полюс и задрасквате всичко останало. Тоталната реалност е цветна...
По отношение твърденията на julyanvonemona: „Следва обаче да бъде възприето като аксиома че и най-продължителният кръжок по приложна микробиология е миг от живота на тухлите. Зикуратите в Шумер и Акад го доказват.” бих припомнила, че камъкът /тухлата/ е един от масонските символи, но не по смисълът на строителен материал. Вашата аксиома е нелогическа и не изхожда от дедуктивният метод. Извод: липсва емперичност по приложението и. При цялото ми уважение julyanvonemona, всички сме чували за Изворът на младостта и Шангри ла, но това не значи, че съществуват...Препоръчвам Ви да избягвате черно- бялото мислене при което заставате на единият полюс и задрасквате всичко останало. Тоталната реалност е цветна...
- veilet
- Младши потребител
veilet, според Вашата тотална цветна реалност май няма място за ахроматици като мен а?Тоталната реалност е цветна...
-
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|