начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Kompyutyrna zala

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Kompyutyrna zala

Мнениеот селянин » 30 Ное 2003, 02:22

То и селяните сме същите хора, според напредналия свят. Не ще да си много интелигентен щом изпозваш такива изрази, ако че се правиш на интелигентен и говориш сложно.
селянин

Мнениеот Aa » 06 Дек 2003, 18:31

Г-жо Миланова, адвокатите са хора, които също като Вас си плащат хляба в магазина. Защо когато търсите съвет искате да е безплатен, но сигурен? Защото съветът е нещо нематериално ли? Или защото лесно се дава? Не търсите ли отговорност за некачествен хляб в магазина? Няма ли да потърсите отговорност на адвокат, който Ви посъветва неправилно?
Aa

Мнениеот Aa » 08 Дек 2003, 16:04

Аз съм адвокат, а съпругът ми е инжинер, занимаващ се с компютърна техника. Проблемът Ви не е толкова юридически. Юристът може да Ви посъветва как да регистрирате своето ЕТ, така че да не Ви бъдат усложнявани действия по издаване на необходимите Ви лицензи / за залата/ или заплащането на патент ако дейността Ви като приходи не надвишава законовите изисквания.
За Вас проблемите ще са много- дали е най- изгодно да работите на патент или ще работите по ДДС, дали залата, която ползувате отговаря на изискванията по ЗУТ / за това се обърнете към техническата служба/.
Всъщност има разлика м-у зала за компютърни игри и интернет- зала. Ще има разлика оп отношение плащанията за софтуер, игри и пр.
Накратко мога да Ви посъветвам, че зада имате печалба трябва да разчитате на най-малко 9 компютъра с пълна заетост от 8, 30 часа дневно. / Това Ви го споделям от опита на съпруга ми с негови клиенти, собственици на клубове за компютърни игри/.
Още някои неща от практиката мога да споделя- пишете ако искате.
Aa

Мнениеот dani » 12 Дек 2003, 12:33

20 LEVA ZA KAKVO ??? NE ZNAETE NISHTO !!! ADVOCATITE V BULGARIA SA TUPI
dani
Младши потребител

Предишна

Назад към Търговско право