начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Неправомерно отнета земеделска земя

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неправомерно отнета земеделска земя

Мнениеот vivi_159 » 28 Мар 2011, 14:40

Здравейте,моля да ми помогнете.Имам нужда от съвет. Случаят е следния: Имаме наследсвена земеделска земя,която обработваме от 15 години.Притежавам нотариални актове и всички документи за нея. От 2007 се регистрирах като земеделски производител и получавам субсидии. Преди няколко месеца в служба Поземлена комисия са направили служебно споразумение и са дали земята ми на друг да я обработва,без моето съгласие,дори и без да бъда уведомен за това! :o Писах жалби до Поземлена комисия и Общинска служба земеделие,там си прехвърлят вината един на друг, но нищо не се прави по въпоса,повече от 8 месеца.Вече писах писма и до Районна и до Окръжна Прокуратура,от там ми отговориха че въпроса ми е от гражданско-правен х-р и трябва да си заведа дело.Писах и до Министерство на земеделието,от там дори не ми отговориха! Дори не съм единствения потърпевш от тази безредица. Същото се случва със зем. производители в още 4 съседни села! :!: Моля посъветвайте ме към кого да се обърна и какво да направя! Мисля че е абсурдно да водя дело за да си върна нещо което по закон си е мое и притежавам всички документи за собственост.При това земята е обработваема от 15 год,не е запустната,как така някой просто решава и я дава на друг без дори да уведоми собствениците!
vivi_159
Нов потребител

Re: Неправомерно отнета земеделска земя

Мнениеот Melly » 28 Мар 2011, 15:37

:roll: Неприятно, даже доста неприятно.
Явно сам/а не можете да се справите с проблема. Ангажирайте си адвокат.

Успех!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба