- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Право на ползване
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Право на ползване
Моля някой, ако знае да ми поясни възможно ли е следното: При доброволна делба бихме желали едно мазе, в което се намира котела за отопление на цялата къща да бъде собственост на сестра ми, а аз да имам право на ползване завинаги докато функционира това отопление, т.е. това право да имат децата, внуците ми и т.н., ако им е необходимо?
- isivarb
- Младши потребител
Re: Право на ползване
Чак за внуци и правнуци право на ползване не съм чувала, но пожизнено - може.
- nk7702n
- Старши потребител
... от друга страна дали пък и сестра ви не иска да се отоплява със същото котле, което се намира в същото това мазе?( твърдите, че цялата къща се отоплява с него) , та в този смисъл ако сестра ви е мой клиент не бих препоръчала това разрешение( по ред причини ще се постави в неизгодно положение), но всеки си преценява сам за себе си.
- Гост.
- Старши потребител
isivarb Котлето е част от отоплителната инсталация за цялата сграда и съгласно чл.38 ЗС е обща част. Мазето където е разположено - също. Съмнявам се дали въобще това мазе може да е обект за поставяне в дял! Със същата сила това обстоятелство се отнася и до правото за ползване!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|