Моля някой да ми отговори колко е нотариалната такса за делба имот с данъчна оценка 250 000лв. и от коя година е тарифата?
Благодаря
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нотариални такси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: нотариални такси
Благодаря ви, но такива калкулатори аз намерих. Проблема е, че те са за покупко-продажба, а при нас е доброволна делба. Освен това ме притеснява факта, че адвокатката ми каза сума от около 5 800лв. нотариална такса, а това не отговаря на наредбата ог 07.2009г.
- isivarb
- Младши потребител
Re: нотариални такси
Мисля, че не може да превишава 3 000 лева, но нотариусите използват вратички, разделят броя на страните и други хитрини, за да се увеличи таксата.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|