Здравейте,
наскоро почина мой родител, но се оказа че нямам нотариален акт за лозе и вила .
Изкарах си документ за наследници.
Обарнах се кам аджокат и той ми каза,че трябва да прегледа всички архиви на целия Варненски район,за да открие нотариалните актове на лозето и вилата...не мога да си представя колко време ще отнеме това издирване и колко пари ще ми коства .
Много ви моля да ми помогнете със съвет как да намеря тези документи.
сърдечно благодаря
Пепи
- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
издирване на нотариален акт
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: издирване на нотариален акт
От коя година е нотариалният акт? Направете справка в служба по вписванията, по ЕГН-то на наследодатделя, ако от там не могат да го открият, се обърнете за информация към Общинска служба по земеделие, там поне би трябвало да имат информация.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
Re: издирване на нотариален акт
Много ви благодаря!
- pepib
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|