Здравейте!
Виждам, че форума е посещаван от доста знаещи и можещи хора, затова моля за вашата помощ: искам да присъствам на обявяването на постъпилите наддавателни предложения и купувач, след края на проданта на дадено недвижимо имущество в гр. София.
Ще ме допуснат ли в залата, при положение, че не участвам в наддаването?!
Също така: в обявлението от ЧСИ е записано, че това ще се извърши в началото на работния ден в сградата на СРС, находяща се на бул. "Цар Борис III" №54. В колко часа е началото на работния ден и къде по-точно в сградата става това (в случая ЧСИ е Орлин Мендов, ако това има някакво значение изобщо)?
Благодаря предварително на отзовалите се!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Публична продан - обявяване на наддавателните предложения
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Публична продан - обявяване на наддавателните предложения
Здравейте!
Да не би случайно да сте собственик на имота и поради тази причина да искате да присъствате.
Моето мнение е, че не би следвало да бъдете допуснат, щом не сте участвал в наддаването.
Имайте предвид, че е възможно да няма наддавателни предложения, респективно да няма устен търг.
По отношение на мястото: http://www.srs.justice.bg/7/page.html
По отношение на началото на работния ден: 9,00 би трябвало да е началото, но проверете в обявлението, защото в тази сграда се извършват проданите на всички частни съдебни изпълнители с Район на действие Софийски градски съд и на Съдебно-изпълнителната служба при Районен съд - гр. София.
Свържете се с частния съдебен изпълнител за повече разяснения.
Успех!
Да не би случайно да сте собственик на имота и поради тази причина да искате да присъствате.
Моето мнение е, че не би следвало да бъдете допуснат, щом не сте участвал в наддаването.
Имайте предвид, че е възможно да няма наддавателни предложения, респективно да няма устен търг.
По отношение на мястото: http://www.srs.justice.bg/7/page.html
По отношение на началото на работния ден: 9,00 би трябвало да е началото, но проверете в обявлението, защото в тази сграда се извършват проданите на всички частни съдебни изпълнители с Район на действие Софийски градски съд и на Съдебно-изпълнителната служба при Районен съд - гр. София.
Свържете се с частния съдебен изпълнител за повече разяснения.
Успех!
- ralitsarbg
- Потребител
ralitsarbg написа:Моето мнение е, че не би следвало да бъдете допуснат, щом не сте участвал в наддаването.
Грешите. Публичната продан затова е "публична", защото всеки желаещ може да присъства.
Следствие от принципа на публичността в гражданския процес (чл. 11 ГПК).
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
Здравейте отново!
Резултатът е следния: работното време започва от 09:00 часа. Тогава отварят вратата на сградата (входа е откъм страната на булеварда), идват различни ЧСИ и подканват който е за тях да влезе в даден номер зала, след проверка на личната карта.
"Зяпачи" - като мен - се допускат след устното позволение на въпросният ЧСИ.
Да напиша и аз няколко реда от опита си, които "да останат за поколенията".
Поздрави!
Резултатът е следния: работното време започва от 09:00 часа. Тогава отварят вратата на сградата (входа е откъм страната на булеварда), идват различни ЧСИ и подканват който е за тях да влезе в даден номер зала, след проверка на личната карта.
"Зяпачи" - като мен - се допускат след устното позволение на въпросният ЧСИ.
Да напиша и аз няколко реда от опита си, които "да останат за поколенията".
Поздрави!
- bbozhanov
- Младши потребител
hidden написа:ralitsarbg написа:Моето мнение е, че не би следвало да бъдете допуснат, щом не сте участвал в наддаването.
Грешите. Публичната продан затова е "публична", защото всеки желаещ може да присъства.
Следствие от принципа на публичността в гражданския процес (чл. 11 ГПК).
Прав сте, колега! Не се бях замисляла по този въпрос. Благодаря!
- ralitsarbg
- Потребител
Забравих да благодаря на двамата отзовали се!
- bbozhanov
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|