начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Нов конкурс за младши магистрати !!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!

Мнениеот bluelake » 30 Юли 2010, 20:02

nelsito написа:Много моля bluelake да си включи личните, ако е удобно.

Удобно е!
bluelake
Младши потребител

Мнениеот elenas » 30 Юли 2010, 21:16

:D здравейте и двамата!Мерси за поздрава-от него се сетих кой кой е и много се зарадвах .Идвамата го заслужавате. Стискам палци нещата да се подредят по най-добрия за вас начин.
Ще се радвам да ви чуя, обадате се ако пазите номера ми /същият е/
elenas
Нов потребител

Мнениеот Гост » 30 Юли 2010, 21:19

Пазим го и още как. Обещавам да се чуем. Сега покрай отпуските ни е доста натоварено, но се радвам, че ще се видим скоро.
Гост

Мнениеот kvalificiran1 » 30 Юли 2010, 23:09

lawyers1 написа:
kvalificiran1 написа:
reformative написа:И да съм, няма да съм в това процесуално качество тук :lol:

И да съм", не значи, че сте или значи, че много ви се иска да сте или сте, но не сте достатъчно магистриран! :D :D :D :D :D

Kvalificiran, ne ti li omruzna da se zaiajdas s kolegite? Otkakto vstupi v toia forum ti si vse nai- znaestia, nai moje6tia, nai- razbirastia i t.n. Kaji mi kakva ti e polzata ot takova provokativno povedenie.. Niakakvi dividenti li izvli4ash?

Колега, не знам Вие какъв или каква сте, слабо ме грее, КОНСТИТУЦИЯТА и други закони, за които евентуално трябва да сте чувал/а ми дават право на свободно мнение и не вие сте човека дето ще ми държи сметка какво ще е то.
Относно това дали сте класиран/а или участвал/а във конкурсите за младши, ако сте класиран/а , аз лично ви пожелавам да не станете какъвто/каквато и да е, защото и покрай моя, но покрай главно случаи и на други колеги за таз годишните"конкурси", сае убедих , че аако не сте наш, ще Ви е трудно.
Относно това, че аз ще стана магистрат след време, независимо колко, ще Ви кажа, защото знам , че не е ЗАЩОТО съм нещо повече или по-умен от другите, а защото знам, че заради упоритостта и най вече знанията си имам място в тая система и не смятам, че магистратски чеда като ВАС(а то такива има винаги, които ебават м....,а на такива като мен и на ДРУГИ, които не знаят що е ден и нощ за да заслужат позицията си) или нечий други имат правото да ме спират заради това си качество!!!
Aз имам действащо процесуално качество в момента, така, че ви пожелавам да се срещнем в съдебна зала, за да се убедите, че парите за Вашето образование са отишли на вятъра! :D
И , ако колега/ колежке сте толкова отворен/а, дайте skype, за да ви задам един пъпрос от наказателната материя, защото там ми е силата, за който съм сигурен , че нито една от "комисийте", не се е сетила и ще Ви върна цялото образувание там от където е дошло!
Последна промяна kvalificiran1 на 31 Юли 2010, 15:46, променена общо 1 път
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 08:06

kvalificiran1, да си юрисконсулт, както споменахте, че сте, не означава, че имате "действащо процесуално качество", както Ви намекна reformative.

Такова се придобива във висящ процес, а предполагам, че все пак се явявате по дела, в качеството си на юрисконсулт и знаете това.

Колега, задайте въпроса си в наказателната материя публично и тогава ще видим дали класираните за младши прокурор колеги или аз, която се броя резерва и чакам колегите, които са се класирали за младши съдиите да се откажат, ще можем да Ви отговорим.
:D
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот Biby » 31 Юли 2010, 09:16

Колеги, не знам как ще бъде тази година, но миналата имаше само едно класиране. За освободените места, доколкото ми е известно, не се е провеждало друго класиране. :roll:
Последна промяна Biby на 31 Юли 2010, 09:28, променена общо 1 път
Изображение
Biby
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 09:21

Доколкото помня наредбата, е до заемане на местата...но нямам време сега да проверя...и "класиране" е условно...просто следващият по бал заема освободеното място, ако го е посочил...Така мисля, но не съм сигурна.
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот darryy » 31 Юли 2010, 12:11

Квалифициран, дай да видим тоз страшен въпрос от наказателноправната материя, дето там ти е силата....
Дай, че взе да ми става интересно от изхвърляния.
darryy
Младши потребител

Мнениеот katia.ivanova » 31 Юли 2010, 12:14

Заплатата е 1466 лв.
katia.ivanova
Младши потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:18

Въпросният въпрос колега :D е за да се зададе и да му се отговори веднага, а не след консултация с библиотеката, а на критичния колега ще поясня 2 неща: 1.Това е форум за да се разискват въпроси, и аз правя точно това, а не се заяждам с никой, както колегата твърди.
2.Не вие сте човекът, които ще определя съдържанието на моето мнение. :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:25

Нищо де, дай въпроса и ни засечи времето...
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:38

ralitsarbg написа:Нищо де, дай въпроса и ни засечи времето...

Виждам колежке, че желанието ви да станете магистрат е не по-малко от мойто и щом сте резерва искренно ви пожелавам да успеете да се класирате тази година, ако не живот и здраве догодина също е време, но не следите достатъчно близо мисълта ми а и във facebook никаква ви няма! :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:42

Има ме, колега! Явно Вие не знаете как да ме намерите...hidden разконспирира, че съм с тигър на аватара и мисля, че това е достатъчно подсказване...

Да, искам да съм магистрат...и вярвам, че ще успея тази година, ако не - надявам се на конкурс за първоначално назначаване...но така и не видях въпроса Ви? Не само аз се интересувам :)
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:45

ralitsarbg написа:Има ме, колега! Явно Вие не знаете как да ме намерите...hidden разконспирира, че съм с тигър на аватара и мисля, че това е достатъчно подсказване...

Да, искам да съм магистрат...и вярвам, че ще успея тази година, ако не - надявам се на конкурс за първоначално назначаване...но така и не видях въпроса Ви? Не само аз се интересувам :)

Радвам се колежке, че има толкова любознателни колеги наоколо дори и вие! :D :D :D :D
Колежке, не знаех, че имаме толкова общи неща! :D :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:54

Колега, предлагам да не спамим...не знам - какво общо имаме? :roll:
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:55

ralitsarbg написа:Колега, предлагам да не спамим...не знам - какво общо имаме? :roll:

Преди малко забелязах във facebook, че имаме общ приятел и ми стана странно! :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:56

:D :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:58

Аз във facebook имам много приятели и огромната част от тях не познавам, така че може и Вашият приятел да е сред тях.

Аз се отказвам да спамя и да досаждам на колегите, така че - ако искате да ми кажете нещо, може да ми пишете на "лични".

Приятна почивка!
Последна промяна ralitsarbg на 31 Юли 2010, 13:03, променена общо 2 пъти
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 13:00

Съгласен съм с вас колежке! :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити