![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
???
И на мен ми е много интересно да науча в кой университет се пишат такива оценки...
|
|
orientebg написа:колеги, какво се оказа в крайна сметка? трябва ли да се подават заявления за участие в класирането или не? какви са следващите стъпки, които трябва да се предприемат?
reformative написа:Интересно ми е как преброихте, че 16 души са съдии са едновременно съдии и прокурори?
reformative написа:Този въпрос живо ме интересува. Аз преброих 9 потенциални съдии от първите позиции в прокурорското класиране. Битхе ли уточнили?
igli4ka66 написа::shock:![]()
![]()
???
И на мен ми е много интересно да науча в кой университет се пишат такива оценки...
nelimia написа:Телефонът, на който дават информация във връзка с процедурата относно конкурса е 02/9304913. Сутринта мой познат звъня. Обяснението беше, че ВСС ще гласува пръвите класирали се по бал, като няма да се вземе предвид обстоятелството, че по този начин за съдия и прокурор може да бъде гласуван един и същ човек. Ще бъде даден едномесечен срок за подаване на заявление за постъпване на работа, като след този срок ще се правят предложения за свободните места. Не ми стана ясно само, ако постъпиш по второ желание, а мястото, което си посочил като първо се окаже свободно дали имаш право да се класираш за него или то ще бъде заето от човек с по- нисък от теб бал. Ако някой има информация как ще се процедира в тези случаи нека да сподели, тъй като в момента на този телефон никой не отговаря.
anitaka написа:igli4ka66 написа::shock:![]()
![]()
???
СУ- публичноправни науки
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта