начало

ПК на ВСС спря конкурса за апелативните прокуратури до произнасянето на съда ПК на ВСС спря конкурса за апелативните прокуратури до произнасянето на съда

Нов конкурс за младши магистрати !!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!

Мнениеот prousa » 21 Юли 2010, 15:53

royalty написа:
prousa написа:Приятелю,да не би ти да беше един от последните в понеделник? Този въпрос с ловеца е класически, защото има такова съдебно решение.

Въпросната комисия беше тежка не за друго, а защото беше само от мъже, някои дами минаха лесно и бързо.Крайният в ляво не питаше, и заради това ми стана симпатичен.

Да, явно съм разгадан, а ти случайно да си разследващ полицай от северна БГ? :D

Не, но на теб си падна умисъл, аз влязох и ти започна да говориш, след което седнаха още няколко колеги - Божидара боксьорката, една мадама, на която и се бяха паднали стопански престъпления и способи за доказване и трябва да призная тя се представи изненадващо добре.
prousa
Младши потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 15:59

Е, точно когато съм сядал , едва ли съм видял кой е влизал :) Я повечко инфо.А Божидара коя беше?Дамата с рокличката? :)
royalty
Потребител

Мнениеот contralegem » 21 Юли 2010, 16:05

ozzo_123 написа:Колеги, не Ви ли се смята това добро държане на изпитващите за подозрително? И тази година в комисиите имаше доста практикуващи, а не теоретици!!!!!

Като цяло стадо Любезни лосове...
contralegem
Потребител

Мнениеот velikova_ » 21 Юли 2010, 16:29

Този който прилича на Микеле да не би да е проф.Сълов?
velikova_
Потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 16:31

velikova_ написа:Този който прилича на Микеле да не би да е проф.Сълов?

YES!
royalty
Потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 16:47

Не съм от Русе...А колегата prousa, дали не бяхте със средна телесна повреда? :) Извинявай , но наистина не съм обърнал серизоно внимание кой влиза, сега се сещам...
royalty
Потребител

Мнениеот prousa » 21 Юли 2010, 16:52

royalty написа:Не съм от Русе...А колегата prousa, дали не бяхте със средна телесна повреда? :) Извинявай , но наистина не съм обърнал серизоно внимание кой влиза, сега се сещам...

Определено бях жив и здрав, когато влязох в стаята, не бях претърпял никакъв инцидент, но като излязох бях с тежка телесна повреда, нанесена ми с пряк умисъл при предварителен сговор от две и повече лица, а именно 5!!!
prousa
Младши потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 16:59

:D :D
А аз определено не се сещам...Иначе съм съгласен, напълно за ненесения телесна повреда, може би и затова не се сещам.
Аха, сетих се.... :D Мислих , че и този път ще ти донесе късмет костюма! :D , Виждаше ми се доста ерудиран!Но наистина , срещу 5-ма, при предварителен сговор , е трудно!
royalty
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 21 Юли 2010, 17:04

Mоми и господа, :D ясно е, че нещо в тия конкурси, не е наред, ясно е, че някои неща са повече от пълна гавра, но според вас въобще т.нар. писмени работи проверявани ли са и ако да, то според вас по какъв критерий?
A и според мои сметки конкурса догодина пак ще е по това време + - 1 месец.
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот vaniaoz » 21 Юли 2010, 17:22

Здравейте,
мисля ,че услях да ви разпозная почти всичките.
Royality-не беше ли от Сандански?
Prousa-Петя, ти ли си?
Желая успех, на всички изпитани от втора комисия, които минаха в понеделник.Всички бяха много готини и приятни.
Последна промяна vaniaoz на 21 Юли 2010, 18:02, променена общо 1 път
vaniaoz
Потребител

Мнениеот velikova_ » 21 Юли 2010, 17:30

Роялти и аз най-накрая го разпознах, тей като беше и на съдийския.Аз малко съжалявам, че пропуснах да отида на прокурорския, след като в комисията е бил проф.Сълов, защото той е много добронамерен, ама нейсе... Следващия път. И без това надежди не храня!
velikova_
Потребител

Мнениеот prousa » 21 Юли 2010, 17:32

vaniaoz написа:Здравейте,
мисля ,че услях да ви разпозная почти всичките.
Royality-не беше ли от Сандански?
Prousa-Петя, ти ли си?
Желая успех, на всички от втора група, които минаха в понеделник.Всички бяха много готини и приятни.

Mъж съм, и това повлия на изпита.
prousa
Младши потребител

Мнениеот vaniaoz » 21 Юли 2010, 18:01

Явно , не съм ви разконсперирала.
Всъщност , ти не беше ли от Гоце Делчев?
vaniaoz
Потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 18:17

vaniaoz написа:Явно , не съм ви разконсперирала.
Всъщност , ти не беше ли от Гоце Делчев?

Май се бъркаш...
royalty
Потребител

Мнениеот rem_94 » 21 Юли 2010, 19:21

От Гоце Делчев съм аз :wink:
rem_94
Потребител

Мнениеот velikova_ » 21 Юли 2010, 19:57

И Рем_94 се сетих кой е.А с Роялти имахме много кратък разговор, в който каза че много рядко пише тука :D А и преди време ме беше нахокал, ама нищо :wink:
velikova_
Потребител

Мнениеот jessi » 21 Юли 2010, 20:42

royalty написа:То човек само като види състава на комисията и му става ясно за какво иде реч:председателят на комисията приличаше на нещо средно между Шрек и охранител на Бойко, до него в ляво Лозан Гогов(приличащ на Георги Лозанов), човек, занимаващ се с изкуство, не юрист, в дясно от председателя беше човек с физиономия на агент от ДС, а до него Микеле Плачидо, оня-най в дясно от председателя, даже не му и запомних физиономията.Само агентът и Микеле задаваха въпроси на кандидатите, другите, включително и председателят мълчеха като риби,през цялото време, все едно са виновни кандидатите, че им отнемат от времето.Като само Микеле беше благоразположен, може би защото е преподавател и искаше да измъкне максимума от всеки кандидат.Всичко това беше комисия за изпитване на кандидати за прокурори.

Много точно описание :D :D :D и аз бях от тези имали честта да ги изпитва тази комисия в понеделник. Определено освен Микеле Плачидо другите не знаеха защо са там или по-скоро не искаха да са там- поне така беше в понеделник....
jessi
Младши потребител

Мнениеот nuni_ganeva » 21 Юли 2010, 20:59

днес бях на изпита в І комисия, не знам поименно как се казват членовете й, но се държат добре, изслушват те и ако евентуално пропуснеш нещо по въпроса те подпомагат. Повече въпроси задават по обемните въпроси. При мен се паднаха 9 и 36 въпрос. допълнитело ми зададоха два въпроса извън изтеглените.
nuni_ganeva
Младши потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 21 Юли 2010, 23:03

darryy написа:Желая успех на колегите, които предстои да се явяват. Тара, на теб ще ти стискам палци най-много - ти знаеш защо.

Здравей, darryy.Благодаря.Получих ти съобщението на лични, но не мога да ти отговоря, защото твоите лични не са включени.Включи ги и ми пиши.
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 21 Юли 2010, 23:07

Здравейте колеги.Днес и аз бях на изпит.Не мога да определя как точно мина.Аз съм доволна от себе си, защото отговорих на всички допълнителни въпроси, които ме питаха, както и от това което говорих по моите.Друг е въпросът, че не можах дословно да кажа състава от НК на едно от престъпленията, но го разясних с мои думи.Стори ми се, че това на комисията не и хареса.Както и да е, чакаме резултатите.Късмет на всички ви!
T.A.R.A.
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити