В Административен Съд в град Монтана на 18 май 2010г. Имаше конкурс за длъжността съдебен администратор. Въпросите от изпита бяха за подбран човек, не бяха за всички (както трябва да е). И втор в състава на комисията участваше и Председателят на Съда в град Монтана, което по закон е недопустимо. Ето и линк за състава на комисията http://www.asmontana.com/novini . Много от кандидатите излязоха разочаровани и ядосани на протеклият се конкурс. Уважавам Съда и Съдебната система в България, но такива конкурси за очевадно нарушени и в тях си личи схемата на „тато и бато“.
Много е лошо това за Съдебната ни система и процедурите в нея- така да се нарушават и преди и сега да продължава това. Правителството „взема“ мерки. Но изглежда това е само на приказки. Аз лично гласужах за партия „Герб“ - вярвах в нея. В нейният пробив.
Надявам себезпристрастна комисия да разгледа протичането на този конкурс в Административен Съд Монтана и да отстрани нарушенията, без да се измъква с поредни оправдания и възражения. Дори и ако трябва конкурсът да се проведе отново – на равни начала, а не с конкурс за очевадно определен човек, името на този човек (кандидат) се знаеше предварително от много хора от конкурса. И в крайна сметка той беше избран.
Нямаше прозрачност (тази дума днешно време се използва доста често вместо коерктност). Искам да вярвам в коректността и високото качество на работа на Съдебната система и власт в България и конкретно в град Монтана, но как да стане това? Кажете или напищете на мен и на другите кандидати.
Все пак ще е хубажо да се преразгледа пак процедурата по протичането на конкурса и комисията в него да е от безпристрастни членове от Съдебната система в нашата мила държава и за конкретност в град Монтана.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Комисия - пародия за конкурс за съд.админ. в Адм.Съд Монтана
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Комисия - пародия за конкурс за съд.админ. в Адм.Съд Монтана
Последна промяна janet_jackson на 02 Юни 2010, 11:57, променена общо 1 път
- janet_jackson
- Нов потребител
Re: Komisiq-parodiq za konkurs za sydeben adm. v Adm.Syd Montana
пишете на кирилица ТУК
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Re: Комисия - пародия за конкурс за съд.админ. в Адм.Съд Монтана
Изпратено на: Сряда, 2010, Май 5 01:51:26
Здравей Силвия,
Съжалявам със забавения отговор на писмото ти, но бях за дълго в отпуска. Аз незнам до колко си запозната с нещата в българските съдилища, но още от сега мога да ти кажа, че само си хабиш времето кандидатствайки за това място. Тази позиция е 100% заета още преди да е разпространена обявата. Колкото и жалко да звучи, никой случаен няма бъде назначен на тази работа - това трябва да ти е пределно ясно. А ако пък кандидатстваш за мястото/местата (май бяха няколко) в административния съд в Монтана ... просто забрави
Надявам се да не съм те разочаровал, но фактите са си факти. Длъжен съм да те предупредя за да не трупате празни надежди...
Усепех!
Здравей Силвия,
Съжалявам със забавения отговор на писмото ти, но бях за дълго в отпуска. Аз незнам до колко си запозната с нещата в българските съдилища, но още от сега мога да ти кажа, че само си хабиш времето кандидатствайки за това място. Тази позиция е 100% заета още преди да е разпространена обявата. Колкото и жалко да звучи, никой случаен няма бъде назначен на тази работа - това трябва да ти е пределно ясно. А ако пък кандидатстваш за мястото/местата (май бяха няколко) в административния съд в Монтана ... просто забрави
Надявам се да не съм те разочаровал, но фактите са си факти. Длъжен съм да те предупредя за да не трупате празни надежди...
Усепех!
Последна промяна kalinpetrovbg на 05 Юни 2010, 21:33, променена общо 2 пъти
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
това за пародията се знаеше още ехееей.....
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
Въпросите от изпита бяха за подбран човек, не бяха за всички (както трябва да е)
А, ха, `начи обичате гербери, пък каква стана тя?!? Попаднахте на най-страстните членове от клуба на администраторите в монтанско... тц, тц...
И какви бяха тези въпроси, като " не за всички"?
Калине, ти даваш индикации за осведоменост- ще споделиш ли накратко, така щото съм убедена, че втори пост от автора няма да има.
- Гост.
- Старши потребител
Нищо не знам, не съм чул или видял
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|