начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

как е в българия за граждани чужденци без гражданство

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

как е в българия за граждани чужденци без гражданство

Мнениеот vikieva » 25 Окт 2009, 21:59

Бих искала да се запозная с хора които могат да ме посъветват в Отношение на наще докъменти. Тоест: как един чужденец може да вземе на територията , на България български докъменти? Ще разкажа на кратко историята!
От четри години живея с мъж който ,е баща , на децата ми , които , е роден , на територията , на Ислямска Репъблика Иран , но проблема , е , че при раждането maikamy не го , е регистрирала никъде! Дори го изродила стара жена , в къщи. Живял , е , на територията , на Иран около 24 години без нито един докъмент , за самоличност. В момента живеем във Франция и тук той попита след 3 години , за докъменти , защото , на всички иъристи им беше тръдно да обосновят начинът и заявлението по което той трябва да попита във Франция към френските власти , за френски докъменти!
Въпроса ми , е : при положение че живее , с български гражданин няма ли да , е по-лесно да вземе докъменти , на територията , на репъблика България , а и има две деца които носят името my , които той , е признал пред властите на Репъблика Франция , за свои деца има и докъмент ( Акт , за раждане , на децата и френски и български ) , с които да се докаже , че той , е тяхния баща. Бих искала да се запозная , с приятели които познават как , е , в България , за такива хора като моя мъж! Ако някои може да ми отговори и помогни нека ми пише или тук или , на Емейл:eevvaas@abv.bg.
С уважение и предварително благодарение ваша: викиева!
vikieva
Нов потребител

Re: как е в българия за граждани чужденци без гражданство

Мнениеот praktika » 15 Ное 2009, 18:46

Пратете ми съобщение на мейла и мисля, че мога да помогна.
praktika
Младши потребител

Re: как е в българия за граждани чужденци без гражданство

Мнениеот anamariq » 04 Дек 2009, 22:11

Искрено се надявам този казус да е намери своето разрешение и човечеца да е открил верния път и да се снабди с документи за самоличност
''СВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И СПАСЕНИЕ ДЕБНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ''
anamariq
Младши потребител

Назад към Гражданство