начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Моля помогнете

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете

Мнениеот kanasta_z » 09 Сеп 2009, 14:28

Здравейте,
моля да ми помогнете. Съсобственик съм с брат ми на имот 1000кв/м. Относно съдебната делба(той отказва доброволна) съм упълномощил адвокат. Брат ми живее в Германия, и преди 3г. се разбрахме да си построим 2 еднотипни къщи, като за строежа да отговарям аз, а разходите да се делят на две(нямаме договор). След като строителството достигна фаза "груб строеж" се скарахме. Сега вече имам претенции, че парите които той ми е превел са смешни. Лошото е, че единствените документи за изразходваните пари, които имам са от бетоновите възли и арматурата. Тухлите съм ги купувал 2ра употреба, транспорта им е без документ, майсторите които работиха не са ми издавали документи и т.н. Какво мога да направя
kanasta_z
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба