- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Водено е дело без мое знание ....
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Водено е дело без мое знание ....
Здравейте.Без да зная срещу мен е водено дело за имот от моя роднина и дори има решение , естествено решението не е в моя полза. Призовката за делото е била изпратена на адрес по лична карта, на който не живея. И братовчедка ми и адвоката й ми знаят адреса на който живея, но не са го дали в съда. Решението е от февруари , тази година. Аз рабрах днес. Мога да докажа, че и двамата знаят адреса на който живея. Мога ли да подам някъква жалба срещу това решение ? Извинявам се , че питам тук, но адвокат ми е на почивка.
- elinka07
- Нов потребител
Re: Водено е дело без мое знание ....
За съжаление не виждам какво можете да направите. Братовчедката е постъпила некоректно, но тя не е длъжна (няма някаква санкция за нея) да посочи на съда всички Ваши адреси, които знае. Ваш проблем е, че на постоянния Ви адрес няма лице, което да Ви получава съобщенията.
Другия път вече си живейте на адреса по лична карта.
Другия път вече си живейте на адреса по лична карта.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Ами хората за това са измислили постоянния адрес, като не живееш там си длъжен да го смениш.По кой ГПК е делото , решението неприсъствено ли е взето или как, какво пише в решението?
- sunrise
- Активен потребител
Все още не зная как е взето решението, единственото което знам е че те печелят делбата, така, както им се искаше на тях. Разбрах за него от наша обща позната, пред която леля ми се е похвалила как са ме прецакали. Миналата година приключи един съдебен спор за имот с тях /и същият адвокат /, който те не успяха да вземат и в делото е посочен адреса ми.Не съм наясно как точно ще го търся това решение. Смятам да започна от азбучниците в Районния съд от септември м.г. Има ли по - лесен начин?
- elinka07
- Нов потребител
Какво точно значи "печелят делбата"?
И да го намерите, няма основание за отмяна на решението, поне според мен.
Не съм наясно как точно ще го търся това решение.
И да го намерите, няма основание за отмяна на решението, поне според мен.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Веднага щом се прибере адвоката ми ще говоря с него. На почивка е и не ми е удобно да му се обаждам. Имам съсобственост с братовчедка ми на една нива от 1100 кв.м., която попада в зона за строителство. Има лица на два черни пътя, но половината е равен , останалата половина е с денивелация. Току що успях да разговарям с братовчедка ми.Тя го е разделила така, че да вземе равната част, а за мен денивелацията / това беше целта й от много време /. Аз бях съгласна на делба, но всеки да има и равно и денивелация. Аз и сега ползвам част от равното. Имам малка градинка там , дървена маса с пейка и кладенец за който съм си платила да го изкопаят.Призовала ме е на делба, без да разбера и доколкото разбрах, се готви да слага ограда.Не знам какво да правя.
- elinka07
- Нов потребител
Ами според мен госпожо има и други адвокати, които не са на почивка в момента, що не се пробвате.
- dizhel
- Потребител
поучителна история
- naughty
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|