- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помогнете ми...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
помогнете ми...
Моля за помощ и съвет.Става въпрос за къща с двор.Ние с брат ми след смърта на майка ни имаме дял 1.6.Как може да си полу4им дела след като вуй4они(на мама брат )отказва да плати.Наскоро нашата баба му преписа имота.Тази 1.6 е от бащата на мама ,който е по4инал преди 13г.,а мама преди 2г.До скоро имота беше общински ,но го направихме 4астен,но това след смарта на мама-тогава и беше преписан на вуй4о ни от баба ни.Какви права имаме.Имота е двор с къща на 2 етажа.Няма възможност за подялба(къщата е в средата на двора).А ние с брат ми сме пълни сираци на 30,34г.и имаме нужда от тези пари...те са завзели вси4ко..Моля за съвет.БЛАГОДАРЯ ВИ.
- tonisa
- Младши потребител
Re: помогнете ми...
Гледам и друга отворена тема има.
Само да попитам да не сте сгрешили годините си и да са 10 и 14, а не 30 и 34????
И какво трябва да се разбира под формулировката "пълни сираци"?????
Баща, вуйчо, баба ...не са ли роднини?!?!?!?!
Да не излезе, че и дядо имате???
Само да попитам да не сте сгрешили годините си и да са 10 и 14, а не 30 и 34????
И какво трябва да се разбира под формулировката "пълни сираци"?????
Баща, вуйчо, баба ...не са ли роднини?!?!?!?!
Да не излезе, че и дядо имате???
- mikewolf
- Младши потребител
Баща ни също по4ина.Дядовци нямам,а и какво общо има това..Не пишете само глупости на хората в темите,ако сте толкова възпитани в което се съмнявам!
- tonisa
- Младши потребител
С удостоверение за наследници на починалата ви майка се опитайте в общината да извадите скица на въпросния имот и право при АДВОКАТ!!! И да искате, не можете да се оправите сами! Още повече, че имота е придобит (не посочвате на какво основание) наскоро (по всяка вероятност след смъртта на дядо ви и майка ви). Как сте го придобивали от общината - не сте ли се съветвали с адвокат?
- anserk
- Активен потребител
Предобит е след смърта на дядо и мама.Пусната е молба от баба ми -той е бил църковен имот,платен от нас и после общината съди църквата и го взема.А сега баба пусна някаква молба -плати нещо дребно и от общински стана наш-4астен ве4е.После го преписа на вуй4о,след смърта на мама.Тази 1.6 е от дядо ни,който е по4инал преди 14 години.Ние имаме ли някакви права с тая 1.6.Може да не е много ,но за нас е...Много ти благодаря за отговора!
- tonisa
- Младши потребител
Като е придобит след смъртта на дядо Ви, Вие и една шеста нямате.
- sunrise
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|