начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

връчване на нотариална покана за доброволна делба в чужбина?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

връчване на нотариална покана за доброволна делба в чужбина?

Мнениеот mama_sonia » 15 Апр 2009, 21:56

Здравейте!
Потърсих отговор на въпроса си във форума, но не открих такъв. За това моля който има желание и време да ми отговори на въпроса, как се връчва нотариална покана за доброволна делба на съсобственик който живее в чужбина?
Благодаря за вниманието
mama_sonia
Нов потребител

Re: делба

Мнениеот REVOLUTION » 15 Апр 2009, 22:03

Ами много трудно , но защо Ви е да пращате нот. покана за доброволна делба.Не виждам смисъл , ако съсобственика Ви има желание да се делите доброволно , няма нужда от покана , а ако не иска какво ще постигнете с тая покана? :?
REVOLUTION
Активен потребител

Re: делба

Мнениеот miriam » 15 Апр 2009, 22:04

вечер е , делбата/ квотата/ е нощна мисъл , нощно заболяване - чопли като глисти хората....
скачат потни в кревата , и от главите им се оформя балон крушка , а вътре пише-"нотариална покана..."
miriam
Потребител

Re: връчване на нотариална покана за доброволна делба в чужбина?

Мнениеот mama_sonia » 16 Апр 2009, 13:52

ами последен опит да се разберем извънсъдебно ... въобще не ми се иска да се стига до съд, но ножа е опрял до кокала така да се каже :D
казвате трудно е да се връчи в чужбина, и все пак каква е процедурата?
mama_sonia
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 16 Апр 2009, 14:14

Първо ,къде е тази чужбина. Аз бях пуснала подобно питане. Оказва се, че си има регламент, ама така като го чета, сто пъти пишман ще станете, още повече, ако не се надявате на благоприятен изход. И без това таксите са доста високи, поне тези си спестете.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот mama_sonia » 16 Апр 2009, 15:41

sunrise написа:Първо ,къде е тази чужбина. Аз бях пуснала подобно питане. Оказва се, че си има регламент, ама така като го чета, сто пъти пишман ще станете, още повече, ако не се надявате на благоприятен изход. И без това таксите са доста високи, поне тези си спестете.

Чужбината е Италия, съсобственика е с двойно гражданство - българско и италианско. Живее от 35 години там. Едва ли ще има благоприятен изход, но ми се иска да проуча възможността.
mama_sonia
Нов потребител

Мнениеот mama_sonia » 17 Апр 2009, 13:04

Благодаря ви!
mama_sonia
Нов потребител

Мнениеот p_dyan » 14 Юни 2009, 13:22

Ako не се лъжа за връчването в европейски съюз по ГПК, май настъпиха някои промени в този закон след 5.06.2009 г. (ДВ брой 42/2009 г.)
p_dyan
Потребител

Мнениеот lipstick » 14 Юли 2009, 17:29

Цитирания по-горе регламент е отменен с Регламент (ЕО) № 1393/2007.
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
lipstick
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба