Здравейте!
Имам една гора от 60 дка, но тя ми е по-скоро в тежест и искам да я продам колкото се може по-бързо, защото нищо не разбирам от гори и тези въпроси общо взето изобщо не са ми в полезрението.
Преди да я продам обаче трябва да се запозная с доста обстоятелства от правна гледна точка.
От град Добрич съм и ме интересува към кого мога да се обърна. Всеки един адвокат ли може да ми даде такава информация или трябва да се насоча към по-тесен специалист? Само адвокат ли може да ми даде информация отностно правното законодателство по горите или има и други специалисти?
Благодаря предварително.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Към кого да се обърна? Искам да продам една гора
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Към кого да се обърна?
Вие май търсите купувач ,тъй като продажбана на гора не е нещо различно от другите продажби ,все пак колко е годишна гората ,сечена ли е преди това и т.н. /тия последните имат значение /. За купувач , в района има доста дърводобивни фирми може да им предложите .
- donna
- Старши потребител
donna и наведе на правилната насока. Едва ли в форума ще ви отговорят на въпросите. По скоро ви съветвам да се обърнете към тамошните агенци за недвижими имоти. Те си имат юрисконсултанти които ще ви помогнат комплексно. Тук може да задавате въпроси едиствено от правно естество. Но не и до пазара с недвижимости. Има сайт на които също ке ви отговорят. http://www.imoti.net Успех!
-
iskrec - Потребител
brachi написа:Здравейте!
Имам една гора от 60 дка, но тя ми е по-скоро в тежест и искам да я продам колкото се може по-бързо, защото нищо не разбирам от гори и тези въпроси общо взето изобщо не са ми в полезрението.
Преди да я продам обаче трябва да се запозная с доста обстоятелства от правна гледна точка.
От град Добрич съм и ме интересува към кого мога да се обърна. Всеки един адвокат ли може да ми даде такава информация или трябва да се насоча към по-тесен специалист? Само адвокат ли може да ми даде информация отностно правното законодателство по горите или има и други специалисти?
Благодаря предварително.
Съвсем добронамерено, твърдите да сте от Добрич, идете в ДГС на ул. Марин Дринов№5 и търсете юк. им Цветан Георгиев - той ще ви отговори на тези въпроси. Пък и не само на тях, ако горите са в района на ДГС Добрич.
п.п. Колега Искрец, при цялото ми уважение- агенция не препоръчвам за това. Само за посредничество при продажба- с резерви.
- Гост.
- Старши потребител
Горите за съжаление се намират в близост до град Ямбол, но мисля, че това не е голям проблем. Мерси за препоръката
- brachi
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|