- Дата и час: 04 Мар 2025, 19:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заявленията по Закона за търговския регистър
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
54 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Заявленията по Закона за търговския регистър
Къде могат да се намерят заявленията във формат, в който да могат да се попълват на компютър или работеща (подчертавам работеща) програма за конвертиране на pdf. Благодаря предварително.
- Jurgen
- Младши потребител
Не се изисква специлна форма. Заявлението следва да изхожда от Управителя на дружеството/ЕТ и да съдържа искане за издаване Удостоверение за пререгистрация в Агенция по вписване, съгл. Пар.4, ал.2 о ПЗР на ЗТР. Специално за София, това заявление се подава в деловодството на ФО при СГС - стая №69 . За да не Ви върнат, е необходимо в заявлението да впишете освен № на фирменото дело/..год. и БУЛСТАТ.
-
Melly - Старши потребител
Re: Заявленията по Закона за търговския регистър
Jurgen написа:Къде могат да се намерят заявленията във формат, в който да могат да се попълват на компютър или работеща (подчертавам работеща) програма за конвертиране на pdf. Благодаря предварително.
Въпросните заявления, с възможност да бъдат попълнени на компютър, могат да се намерят в Ciela Норми

- balachev
- Младши потребител
Re: Заявленията по Закона за търговския регистър
Jurgen написа:Къде могат да се намерят заявленията във формат, в който да могат да се попълват на компютър или работеща (подчертавам работеща) програма за конвертиране на pdf. Благодаря предварително.

-
gudio - Активен потребител

-
Пробвайте он лайн конвентиране от страницата на http://www.zamzar.com. Аз така си редактирах заявленията.
- e.i.t.
- Младши потребител
e.i.t. написа:Пробвайте он лайн конвентиране от страницата на http://www.zamzar.com. Аз така си редактирах заявленията.

-
d2 написа:а,който няма Сиела Норми?!!????В Апис-а дали ще ги има?

-
Колеги, ето първите заявления, които преработих така, че да могат да се попълват в .pdf формат:
1. Заявление Д1 - за запазване на фирма
2. Заявление Г1 - за обявяване на акт
3. Заявление А1 - относно ЕТ
4. Заявление А4 - за ООД, ЕООД
В момента работя по АД-то (А5). Ще го пусна веднага, щом е готово.
Приемам всякакви забележки по формите, така че ако откриете дефекти, пишете и ще ги отстраня във възможно най-кратък срок.
1. Заявление Д1 - за запазване на фирма
2. Заявление Г1 - за обявяване на акт
3. Заявление А1 - относно ЕТ
4. Заявление А4 - за ООД, ЕООД
В момента работя по АД-то (А5). Ще го пусна веднага, щом е готово.
Приемам всякакви забележки по формите, така че ако откриете дефекти, пишете и ще ги отстраня във възможно най-кратък срок.
- brainbench
- Младши потребител
Благодарности на brainbench за ентусиазма и труда, но лично аз не се справих с попълването в тази форма, в която са дадени от него заявленията.
Може би аз не правя нещо както трябва или нямам нужната програма, за да попълня така приготвените заявления. Така че малко разяснения как точно се полълват няма да бъдат излишни
Може би аз не правя нещо както трябва или нямам нужната програма, за да попълня така приготвените заявления. Така че малко разяснения как точно се полълват няма да бъдат излишни

- Jurgen
- Младши потребител
Jurgen написа:Може би аз не правя нещо както трябва или нямам нужната програма, за да попълня така приготвените заявления. Така че малко разяснения как точно се полълват няма да бъдат излишни
Програма: Acrobat Reader 7.0 or higher. Има я за свободно сваляне на http://www.adobe.com
За да попълните формите трябва (1) да download-нете необходимата ви форма на вашето PC, (2) да я отворите с Acrobat Reader, (3) да попълните полетата и (4) да принтирате готовия формуляр.
Jurgen: какво по-конкретно ви затруднява?
- brainbench
- Младши потребител
Сега вече всичко е ок brainbench. Не знаех, че първо трябва да се свалят
Благодаря много за улеснението и очакваме и другите заявления
Поздрави

Благодаря много за улеснението и очакваме и другите заявления

Поздрави
- Jurgen
- Младши потребител
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на brainbench за положения труд
Даже благодарности не стигат, като дойдете към морето ще ви черпим
Аз се справих, нямах никакви проблеми!
brainbench, спестихте ни тонове писане!!!

Аз се справих, нямах никакви проблеми!
brainbench, спестихте ни тонове писане!!!
- rozali
- Младши потребител
Ето го АД-то, плюс прокурата:
1. Заявление А5 - за АД, ЕАД, АДСИЦ, ЗПАД, ЗАД и банка
2. Заявление Б1 - за вписване на прокуристи
За днес толкова. Утре мисля да разработя клона.
1. Заявление А5 - за АД, ЕАД, АДСИЦ, ЗПАД, ЗАД и банка
2. Заявление Б1 - за вписване на прокуристи
За днес толкова. Утре мисля да разработя клона.
- brainbench
- Младши потребител
моля ви дайте повече инфо. изтеглям файла и когато отворя акробата ми иска авторски код. предварително благодаря
- jeni77
- Младши потребител
54 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|