- Дата и час: 24 Ное 2024, 21:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАК МИНАВА МЕЖДУНАРОДНОТО ЧАСТНО ПРАВО
|
|
98 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Здравейте, колеги!
Може ли и на мен да пратите примерните казуси по МЧП и алгоритъмът за решаването им, имейла ми е nataly_love@abv.bg
Предварително благодаря!
Може ли и на мен да пратите примерните казуси по МЧП и алгоритъмът за решаването им, имейла ми е nataly_love@abv.bg
Предварително благодаря!
- nataly
- Младши потребител
От предните постове разбрах, че казусите са изпратени на dddkkk и там намерих входящото писмо, но не мога да отворя нищо. Ако някой може, или знае как се работи с тази поща , моля нека каже или ако успее да изтегли информацията от там, да я препрати на нуждаещите се
- esme79
- Нов потребител
Привет! Колеги, моля ви, пратете ми ,ако е удобно, алгоритъма за решаване на казус,както и примерни казуси по МЧП на e-mail: anekra@mail.bg
Благодаря Ви много предварително !
Последна промяна doll_face на 27 Ное 2007, 16:02, променена общо 1 път
- doll_face
- Младши потребител
Привет! Колеги, моля ви, пратете ми ,ако е удобно, алгоритъма за решаване на казус,както и примерни казуси по МЧП на e-mail: anekra@mail.bg
- doll_face
- Младши потребител
Аз получих материалите по МЧП и ги изпратих на доста от тези, които ги искаха. Надявам се да сте ги получили благополучно. Ако има проблем пишете тук и ще се опитам да ги изпращам пак. Но аз нямам възможност да влизам редовно във форума, затова може и да си ги препращате и вие помежду си.
- esme79
- Нов потребител
esme79, здравей, не съм получила материалите, ако ти е удобно, моля те прати ми ги на: anekra@mail.bg . Mолбата ми е към онези, които вече са получили материалите.
- doll_face
- Младши потребител
doll_face, съжалявам, че не си ги получила- имам отчет за недоставена поща, но сега се опитвам отново да ти ги изпратя. Дано този път стане.
- esme79
- Нов потребител
възможно ли е да изпратите въпросните материали по МЧП и на мен. Много Благодаря! plamen_nikolov@gbg.bg
- eliza_eliza
- Нов потребител
eliza_eliza не мога да изпратя материалите на този адрес който си ми дала.Провери адреса и ако си го написала погрешно поправи го или ми дай друг.
- esme79
- Нов потребител
Здравейте!
Бихте ли ми изпратили и на мен материалите по МЧП на ajordanova@del.bg. Благодаря предварително!
Бихте ли ми изпратили и на мен материалите по МЧП на ajordanova@del.bg. Благодаря предварително!
- anichka
- Нов потребител
Колеги, аз имам лекции на професор Натов от преди няколко месеца. Четох от тях и Коментара на КМЧП и се справих без проблеми. Вярно, че в началото ми се струваше прекалено сложно, но като попрочетеш и поне малко започваш да разбираш за какво става въпрос. Съвет от мен - четете компетентност и приложимо право по съответните спорове паралелно... По-лесно се помни... Ех, сборниците с нормативни актове наистина са предизвикателство, но пък аз бях упорита и резултатът е положителен! ще се справите! Успех! Ако някой иска лекции да казва!
- studentkata_
- Младши потребител
Колеги, аз имам лекции на професор Натов от преди няколко месеца. Четох от тях и Коментара на КМЧП и се справих без проблеми. Вярно, че в началото ми се струваше прекалено сложно, но като попрочетеш и поне малко започваш да разбираш за какво става въпрос. Съвет от мен - четете компетентност и приложимо право по съответните спорове паралелно... По-лесно се помни... Ех, сборниците с нормативни актове наистина са предизвикателство, но пък аз бях упорита и резултатът е положителен! ще се справите! Успех! Ако някой иска лекции да казва!
- studentkata_
- Младши потребител
- studentkata_
- Младши потребител
Ще бъда благодарен на "студентката" ако ми изпрати тези лекции по МЧП, защото сега моите студенти /дъщеря ми и сина на колегата/ са точно пред изпита по МЧП. Ще съм благодарен да ми се изпратят и споменатите казуси.
Като завършите, ще ви подпиша стажантските книжки!
Като завършите, ще ви подпиша стажантските книжки!
- Ivailo5rov
- Активен потребител
вероятно като лично съобщение няма да стане, затова ето e-mail-a:
zenkulov@gmail.com
zenkulov@gmail.com
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Молба
Здравейте колеги!Моля да ми изпратите и не мен материалите по МЧП-всичко,което имате.Благодаря ви много.email-rudi_fena@abv.bg
- Radostin.Vasilev
- Нов потребител
колеги, още един нуждаещ се от тези материали по МЧП - казуси и лекции, каквото да е. Много ще съм благодарна за което. Имейла ми е dar78@abv.bg
- Darlling
- Нов потребител
Моля studentkata_ да изпрати и на мен лекциите на Натов на адрес kamena_valcheva@abv.bg . Благодаря предварително!
- k_valcheva
- Нов потребител
98 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|