начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

относно постъпване на държавна служба в МВР

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

относно постъпване на държавна служба в МВР

Мнениеот vlastelina » 16 Авг 2007, 18:48

ако някой разполага с примерни тестове за изследване на интелектуалните познания, моля да помогне :)
vlastelina
Нов потребител

Мнениеот jnbibian » 21 Авг 2007, 13:32

:lol: :lol:
Ама ти наистина ли?
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот interboyyy » 17 Сеп 2007, 19:44

няма проблеми да те вземат....:))тия тестове са за улигофрени:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
чесно аз съм ги праел към 5 6 пъти в Академията на МВР:)тря да си малоумен да го на изкараш....но помисли ли си добре дали искаш да работиш това!!:)))аз ще бягам вече ти искаш да влизаш:)
interboyyy
Младши потребител

Мнениеот prof_prof » 17 Сеп 2007, 20:30

interboyyy написа:няма проблеми да те вземат....:))тия тестове са за улигофрени:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
чесно аз съм ги праел към 5 6 пъти в Академията на МВР:)тря да си малоумен да го на изкараш....но помисли ли си добре дали искаш да работиш това!!:)))аз ще бягам вече ти искаш да влизаш:)

:shock: :shock: :shock:
prof_prof
Потребител

Мнениеот veni_vidi » 19 Сеп 2007, 20:03

interboyyy написа:няма проблеми да те вземат....:))тия тестове са за улигофрени:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Нямат свършване нобелистите!
veni_vidi
Младши потребител

Назад към Лекции и материали