- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции по ГП и ВП
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Лекции по ГП и ВП
Колеги, много ви моля, трябват ми лекции по гражданско и вещно, по скоро събирам информация за Курсова работа на тема ЖСК, ако някой разполага с такава, моля да ми помогне.
- hristina_
- Младши потребител
Здравей Христина, имам желание да помогна, но ако оставиш mail, това ще стане по-лесно! Редовно следя lex.bg, така че няма да има проблем!
- mushushu
- Младши потребител
mushushu, мога ли и аз да помоля за същите лекции? мейла ми е rahmany@abv.bg. Предварително благодаря!
- tatkobarba
- Потребител
Zdraveite kolegi,
Spe6no mi trqbvat lekciite na rus4ev po grajdansko pravo. Mn 6te sam blagodarna, ako nqkoi mi gi prati na mail: diandraa@abv.bg
Spe6no mi trqbvat lekciite na rus4ev po grajdansko pravo. Mn 6te sam blagodarna, ako nqkoi mi gi prati na mail: diandraa@abv.bg
- diandra
- Нов потребител
diandra не очаквай да намериш лекции при Русчев,при него,вероятно знаеш,е почти невъзможно да се пише,а и дори някой да успява не е сигурно,че всичко е написано така както е казано.Моят съвет е седни и си прочети учебниците на Павлова и Таджер.Успех
- milenaaa
- Потребител
zdraveite kolega 6te mojete li da mi izpratite lekciite po Ve6tno pravo i na men naa e-mail-desi@dir.bg.blagodarq vi predvaritelno.
- meliz
- Нов потребител
Здравейте! Мога ли и аз да помоля да ми изпратите лекциите по Вещно право. Е-mail: soni_tt@abv.bg Благодаря предварително!
- soni_tt
- Младши потребител
Ще помоля ако може да ми изпратите на slavyrebel@abv.bg лекциите по Вещно право. Благодаря предварително.
- slavyrebel
- Младши потребител
Ще помоля ако може да ми изпратите на falkon_12@abv.bg лекциите по Вещно право. Благодаря предварително.
- petq66
- Нов потребител
Ще помоля да пратите лекции по гражданско и вещно и на didi_adz@abv.bg
- desidi
- Нов потребител
Моля да ми иэпратите лекции по гражданско и вещно право на daisy_mm@abv.bg
- daisy_m
- Нов потребител
Ако имате желание пратете лекциите по Вещно право на email lekcii.pravo@gmail.com.
Блгодаря предварително
Блгодаря предварително
- galin_peev
- Младши потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|