- Дата и час: 22 Ное 2024, 14:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся Лекции
|
|
19 мнения
• Страница 1 от 1
Търся Лекции
На няколко места във форума има теми, относно търсене и предлагане на лекции за студентите по право.
Предлагам за неше улеснение да ги поместваме тук за да се ориентираме по- лесно.
Аз самия съм студент в 5 ти курс във ВТУ.
Търся лекции по ПЕС, Данъчно и Осигурително право.
Ще бъда благодарен на всеки, който се отзове.
Ще споделя всичко, което имам с нуждаещите се.
nicki_bel@abv.bg
Предлагам за неше улеснение да ги поместваме тук за да се ориентираме по- лесно.
Аз самия съм студент в 5 ти курс във ВТУ.
Търся лекции по ПЕС, Данъчно и Осигурително право.
Ще бъда благодарен на всеки, който се отзове.
Ще споделя всичко, което имам с нуждаещите се.
nicki_bel@abv.bg
- niki_bel
- Нов потребител
milqna написа:Пратих Ви лекции по право на пощата дано Ви свършат работа )))
Много Ви благодаря, сега ще ги погледна. Ще се радвам, ако мога да направя нещо за Вас!
- niki_bel
- Нов потребител
Ако имаш материали по Социология на правото или Маркетинг използвай адреса ми притеснява ме само да не съм ти объркала мейла...ако има нещо пиши
- milqna
- Младши потребител
Здравей колега. Изпратих ти лекции и по трите предемета, дано ти свършат работа. Ако ти трябва още нещо пиши. Имам доста материали по Право.
- soni_tt
- Младши потребител
kolegi, mislia che nai-dobria variant e da kachite vsichki lekcii na e-mail dddkkk@mail.bg s parola 12345, na koito vsichki da vlizat i da si tegliat neobhodimoto im!
- Juliana
- Младши потребител
soni_tt написа:Здравей колега. Изпратих ти лекции и по трите предемета, дано ти свършат работа. Ако ти трябва още нещо пиши. Имам доста материали по Право.
ZDraveite! Iskam da Vi popitam dali imate nqkakvi lekcii po Praven rejim na privatizaciqta na Bratoev!?
- MaRRRie
- Младши потребител
Juliana написа:kolegi, mislia che nai-dobria variant e da kachite vsichki lekcii na e-mail dddkkk@mail.bg s parola 12345, na koito vsichki da vlizat i da si tegliat neobhodimoto im!
Предложението е страхотно
- Гост
нотариално право
Здравейте колеги!
Моля, помогнете ми- след два дни имам изпит по Нотариално право, но нямам всички въпроси. Моля, който има нещо, нека да помага. Предварително благодаря.
E- mail
alexandrina_dankova@abv.bg
Моля, помогнете ми- след два дни имам изпит по Нотариално право, но нямам всички въпроси. Моля, който има нещо, нека да помага. Предварително благодаря.
E- mail
alexandrina_dankova@abv.bg
- safkoo
- Нов потребител
Колега щом си от ВТУ случайно да имаш някои от следните лекции по:ЗНОС,Избирателни системи и избирателни процедури,Местно управление,Териториално и селищно устройство,Застрахователно право.
- dess09
- Нов потребител
Колеги, бихте ли пратили и на мен лекции по Данъчно, ПЕС и Изпълнителен просес? Ако са от преподаватели от СУ ще е чудесно!
Предварително благодаря.
snep_ood@abv.bg
Предварително благодаря.
snep_ood@abv.bg
- tsvet40
- Нов потребител
pokerman написа:Такива глупости се учат в ЮЗУ
Колега, не с лошо - в ЮЗУ не е толкова зле...и там не пасем трева
- platina
- Младши потребител
lekcii
Ako imash lekcii po GPK na Stamboliev,prati mi gi na toz mail-svilen_petrov5412@dir.bg,merci predvaritelno.soni_tt написа:Здравей колега. Изпратих ти лекции и по трите предемета, дано ти свършат работа. Ако ти трябва още нещо пиши. Имам доста материали по Право.
- kaizersoze54
- Нов потребител
Pavlina
Колеги, необходими са ми лекции на проф.Огнян Стамболиев/Гражданско процесуално право/ и материали по Общинско право.Предварително благодаря !
P.S Бих споделила всички материали с които разполагам.
Адреса ми е pavlina76@abv.bg
P.S Бих споделила всички материали с които разполагам.
Адреса ми е pavlina76@abv.bg
- pavlina76
- Младши потребител
19 мнения
• Страница 1 от 1
|
|