начало

Помощ - трябват ми лекции от ЮЗУ за първи курс

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Помощ - трябват ми лекции от ЮЗУ за първи курс

Мнениеот platina » 22 Юли 2007, 02:44

Колеги, поради изгубена академична справка, която НЕ МОЖЕ да се възстанови по една или друга причина/дълга тема/ са ми изчезнали оценките от първи курс в ЮЗУ, а аз вече съм семестриално завършила, ако може да се нарече така, защото съм взела всички изпити до края...
Отново се налага да взема изпитите от първи курс и ми трябват лекциите по:
1.ПОЛИТОЛОГИЯ
2.ОБЩА ТЕОРИЯ НА ПРАВОТО
3.ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО
4.СОЦИОЛОГИЯ НА ПРАВОТО
5.РИМСКО ЧАСТНО ПРАВО
6.ОБЩО УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА
7.ОТПС
Мейла ми е platina@abv.bg
Предварително благодаря :lol:
platina
Младши потребител

Мнениеот ivalina » 22 Юли 2007, 22:56

нямам лекции и немога да ви помогна, но как така ще се явявате пак.Търсете си правата.Има протоколи които са в преподавателите и се пазят от тях искайте си ги.Това е нелепо.Аз имах подобен проблем , когато се явявах на държавните изпити, изкарахаме че не съм вземала 2 изпита.Но с тичане на пред назад всичко се оправи.
ivalina
Младши потребител

Мнениеот platina » 23 Юли 2007, 20:37

ivalina написа:нямам лекции и немога да ви помогна, но как така ще се явявате пак.Търсете си правата.Има протоколи които са в преподавателите и се пазят от тях искайте си ги.Това е нелепо.Аз имах подобен проблем , когато се явявах на държавните изпити, изкарахаме че не съм вземала 2 изпита.Но с тичане на пред назад всичко се оправи.

Там е работата, че първи курс съм го държала в НБУ София, а те имали изгорял архив и не могат да ми дадат копие :( :?
platina
Младши потребител

Re: Помощ - трябват ми лекции от ЮЗУ за първи курс

Мнениеот Гост » 26 Юли 2007, 22:11

platina написа:Колеги, поради изгубена академична справка, която НЕ МОЖЕ да се възстанови по една или друга причина/дълга тема/ са ми изчезнали оценките от първи курс в ЮЗУ, а аз вече съм семестриално завършила, ако може да се нарече така, защото съм взела всички изпити до края...
Отново се налага да взема изпитите от първи курс и ми трябват лекциите по:
1.ПОЛИТОЛОГИЯ
2.ОБЩА ТЕОРИЯ НА ПРАВОТО
3.ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО
4.СОЦИОЛОГИЯ НА ПРАВОТО
5.РИМСКО ЧАСТНО ПРАВО
6.ОБЩО УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА
7.ОТПС
Мейла ми е platina@abv.bg
Предварително благодаря :lol:

Ако бях на ваше място щях да си прережа вените или щях да легна на жп линиите(черен хумор :D ).Та това са 7 изпита и при положение,че сте ги взела,пак ще се явявате,защото някой не си е свършил работата.Но това е отвратително :x

Какво Римско право,като в първи курс,поне тази година,не сме го изучавали.
Гост

Назад към Лекции и материали