- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ползвайте проф.Джеров по Гражданако право
|
|
48 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Ползвайте проф.Джеров по Гражданако право
Привет колеги.
Направих си труда да разгледам доста учебници по ГП.
Според мен проф.Джеров пише най-добре,защото не се увлича в безсмислени обяснения,а пише всичко така увлекателно и така обяснително,че се "лепи" от първия път.
Успех
Направих си труда да разгледам доста учебници по ГП.
Според мен проф.Джеров пише най-добре,защото не се увлича в безсмислени обяснения,а пише всичко така увлекателно и така обяснително,че се "лепи" от първия път.
Успех
- Гост
Моето мнение е коренно противоположно.
Не точно до стила, колкото до същността.
Не точно до стила, колкото до същността.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
Джеров направо си е задължителен, поне според моето скромно мнение.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
-
bebitor - Активен потребител
"проф.Александър Джеров преподава по вещно право в НБУ"
Информацията Ви е неверна. И гражданско, и вешно право в НБУ се водят от проф.д.ю.н. Вл. Петров.
Информацията Ви е неверна. И гражданско, и вешно право в НБУ се водят от проф.д.ю.н. Вл. Петров.
- azalia
- Младши потребител
Учебниците на Джеров са "слаба ракия". Особено пък вещното му право е ужасно - абе тоя човек как не се поучи поне малко от Венедиков и Л. Василев.
Не правете грешката да го препоръчвате
- fixxxer
- Потребител
Най-добрият вариант според мен е Таджер-Павлова.Но всеки сам избира от къде и кого да чете.Успех на всички заели се да изучават гражданското право!
- milenaaa
- Потребител
заредила съм се с Павлова+Джеров + да намеря и преснимам Таджер. Надявам се да стигне. Ако някой има предложения за други учебници - да казва
- Taishan
- Нов потребител
Мария Павлова и Любен Василев rules.......
За фенове на ЦСКА-http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=61793
- legenora
- Потребител
fixxxer написа:Учебниците на Джеров са "слаба ракия". Особено пък вещното му право е ужасно - абе тоя човек как не се поучи поне малко от Венедиков и Л. Василев.
Кви учебници, кви пет лева.......ако под учебник имаш предвид нещо, дето ти разграничава вещите на телесни и нетелесни........??????!!!!!!!!!..... .......аферим
- tatkobarba
- Потребител
Джеров според мен е само за загрявка, но ако искате поне малко да сте наясно с Гражданското право , задължително Таджер, Василев и може Павлова+периодиката. Нещо ми се струва ,че колегите ,които сега следват морето им се стува до колене.
Спомням си ,как навремето се смеехме с колегите преди да започнем да учил ГПП на думите на проф. д-р Ж.Сталев в началото на учебника, мисля изданието то 1994г.:"Този кратък курс по ГПП...", а краткият курс повече от 1000стр. Само ,че преди Държавния изпит вече се чудехме:"Абе, този човек защо не е написал и това , и това." Та наистина курсът си е кратък.
А който е решил да става юрист само с Джеров,все едно дали по Гражданско или Вещно право, по добре да се отказва още във втори курс, за да не мъчи себе си и правото!
Спомням си ,как навремето се смеехме с колегите преди да започнем да учил ГПП на думите на проф. д-р Ж.Сталев в началото на учебника, мисля изданието то 1994г.:"Този кратък курс по ГПП...", а краткият курс повече от 1000стр. Само ,че преди Държавния изпит вече се чудехме:"Абе, този човек защо не е написал и това , и това." Та наистина курсът си е кратък.
А който е решил да става юрист само с Джеров,все едно дали по Гражданско или Вещно право, по добре да се отказва още във втори курс, за да не мъчи себе си и правото!
- sunrise
- Активен потребител
Абе то и аз му викам на т. нар. "адвокат николов" да спре да мъчи себе си и правото още отсега, ама то по плевенски упорито не ме слуша и продължава
- fixxxer
- Потребител
48 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|