начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Трябват ми Лекций по Право.

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Трябват ми Лекций по Право.

Мнениеот LLL_BBB » 31 Мар 2007, 18:11

Колеги трябват ми лекций и пищови по Облигационо право, Митническо , Общинско. Финансово, Полицейско и Международно публично право ако ги има някой да ми ги изпрати на и-мейл адрес Krasimir 1994@abv.bg.ще му бъда много благодарен за помоща. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.
LLL_BBB
Младши потребител

za lekciite

Мнениеот meliz » 20 Апр 2007, 12:47

zdravei.neznam da kolko tovahttp://www.koronal.com/library.php? ... rowstart=0 6te ti svar6i rabota,no pone moje6 da pogledne6.iskam da te popitam dali slu4aino( ima6)ili znae6 kade moga da namerq lekcii po mejdunarodno finansovo pravo i ekologi4no.pozdravi.
meliz
Нов потребител

Мнениеот Museva » 23 Апр 2007, 12:31

LLL_BBB в българският език няма дума в множествено число,която завършва на Й!!!Ще станете юрист,а не можете да пишете на родния си език!
Museva
Младши потребител

Мнениеот black » 23 Апр 2007, 15:09

А помоЩА!?
black
Младши потребител

Мнениеот MaRRRie » 23 Апр 2007, 15:15

Naistina e sramota da ne znaem da pishem na rodniq si ezik, a shte stavame juristi ili pone se smqtame za inteligentni hora!!!:)
MaRRRie
Младши потребител

Мнениеот donna » 23 Апр 2007, 15:25

Хора вие на лекции не ходите ли , дори и да не ходите ,защо не си купите учебници, форума е пълен с трябват ми лекции ,това все пак е право ,тия учебници ще ги ползвате години наред .
Кой ви гарантира ,че лекциите ,които ще ви изпратят стават ,а и като влезете идин ден в зала или ще решавате казус , по нета и кюто ,скайпа вс. път ли ще питатате ?
И какви са тия пищови ,спомням си като ни изпитваха някога телех билет пред преподавателя ,сядах пред него и пишех ,в стаята влизахме по 3-4 души ,преписването абсурд! С преписване юрист не се става ,щото от преписващи аман!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
donna
Старши потребител

Мнениеот erika » 24 Апр 2007, 10:41

Защо нападате така автора на темата ? Той се обръща за помощ към вас ,а в отговор получи само критики. Във всяко трето мнение във този форум ще намерим по някоя грешка, направена не толкова от неграмотност,колкото от бързина или неволно.
MaRRRie, не го приемай като упрек,не искам да се заяждам, НО НАИСТИНА Е СРАМОТА да пишеш с тези йероглифи.Нека уважим хората,които ще прочетат мненията ни. :wink:
erika
Младши потребител

Назад към Лекции и материали