начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Моля за лекции по облигационно - доцент Русчев

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Моля за лекции по облигационно - доцент Русчев

Мнениеот nicki_iliev » 29 Апр 2006, 10:44

Моля ако някой има лекции по облигационно - доцент Русчев, да ми ги прати на nicki_iliev@yahoo.com

благодаря предварително
nicki_iliev
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 21:48

АБЕ ПИЧ! ОБЛИГАЦИОННОТО ГО ВОДИ НЕ РУСЧЕВ А КОНОВ. РУСЧЕВ ВОДИ ГРАЖДАНСКОТО. НЕ ЧЕ ИМА ОСОБЕНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ, ОСОБЕНО СЛЕД КАТО СА И БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ :lol: :lol: :lol:
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 30 Мар 2007, 21:53

Ама зависи в кой университет.
got
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 22:03

СТИГА БЕ! В КОЛКО УНИВЕРСИТЕТА И В КОИ ПРЕДАПОДАВА КОНОВ? :shock:
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 30 Мар 2007, 23:00

Не Конов, а Русчев. :lol:
got
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 23:13

ДОБРЕ ДЕ! КАЖИ ЗА РУСЧЕВ? АМИ, АЗ СЕ ПООБЪРКАХ, ЩОТО РУСЧЕВ И КОНОВ СА КАТО ДУПЕ И ГАЩИ - КЪДЕТО Е ЕДИНИЯТ ТАМ ЩЕ НАМЕЛИШ И ДРУГИЯ, ТА НАЛИ СА БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 30 Мар 2007, 23:21

Ами кво да ти кажа, и аз не съм много информирана за Русчев.. :lol: Знам от други хора, че преподава в 4 университета. :twisted: Без майтап,без шега...
got
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 23:34

СТИГА БЕ! ЯВНО ПРЕПОДАВАНЕТО НА РУСЧЕВ ЩЕ КОНКУРИРА ЧАЛГА ТУРНЕТО PLANETA PRIMA ТАЗИ ГОДИНА ПО ПОСЕЩАЕМОСТ :lol: :lol: :lol: ТА НАЛИ И ТОЙ Е ОТ ДИМИТРОВГРАД, ТОКУ ВИЖ МИТКО ДИМИТРОВ ГО ВЗЕЛ НА МЯСТОТО НА ДРАГО ЧАЯ :lol:
НО СТИГА ГЛУПОСТИ, КЪВТО И ДА Е РУСЧЕВ, ВСЕ ПАК НЕГОВОТО МНЕНИЕ ИМА ТЕЖЕСТ В ТЕОРИЯТА, КАКТО И НА ИЗПИТ.
МОГА ДА ПОСЪВЕТВАМ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ХОДЯТ НА ИЗПИТ С ТОВА: ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛ И СИ СЯДАЙТЕ НА ЗАДНИЦИТЕ ДА УЧИТЕ, ЩОТО ТОЯ ИЗПИТ СЕ ВЗИМА НЕ С ЧЕТЕНЕ, А С МНОГО ЧЕТЕНЕ И ЗДРАВИ НЕРВИ :wink:
zori_m
Младши потребител

Мнениеот eklekti4kata » 31 Мар 2007, 00:07

zori_m написа:СТИГА БЕ! ЯВНО ПРЕПОДАВАНЕТО НА РУСЧЕВ ЩЕ КОНКУРИРА ЧАЛГА ТУРНЕТО PLANETA PRIMA ТАЗИ ГОДИНА ПО ПОСЕЩАЕМОСТ :lol: :lol: :lol: ТА НАЛИ И ТОЙ Е ОТ ДИМИТРОВГРАД, ТОКУ ВИЖ МИТКО ДИМИТРОВ ГО ВЗЕЛ НА МЯСТОТО НА ДРАГО ЧАЯ :lol:
НО СТИГА ГЛУПОСТИ, КЪВТО И ДА Е РУСЧЕВ, ВСЕ ПАК НЕГОВОТО МНЕНИЕ ИМА ТЕЖЕСТ В ТЕОРИЯТА, КАКТО И НА ИЗПИТ.
МОГА ДА ПОСЪВЕТВАМ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ХОДЯТ НА ИЗПИТ С ТОВА: ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛ И СИ СЯДАЙТЕ НА ЗАДНИЦИТЕ ДА УЧИТЕ, ЩОТО ТОЯ ИЗПИТ СЕ ВЗИМА НЕ С ЧЕТЕНЕ, А С МНОГО ЧЕТЕНЕ И ЗДРАВИ НЕРВИ :wink:

Много си малък да коментираш Русчев.Като си вземеш държавния , ела да коментираш преподавателите.Надявам се тогава НАИСТИНА да имаш поглед върху най-добрите ,защото виждам,че дори сега се осмеляваш да имаш мнение за тях.А за чалгите - гледай си ги - то демокрация де !
eklekti4kata
Потребител

Мнениеот zori_m » 31 Мар 2007, 00:22

PURVO NE SUM TOI A SAM TQ. VTOROQ NE E NUJNO DA SAM SI VZELA DARJAVNITE ZA DA IMAM MNENIE ZA PREPODAVATELITE. I TRETO, DORIQT PREPODAVATEL SE POZNAVA PO SLEDATA, KOQTO OSTAVA V STUDENTA - POLOJITELNA ILI OTRICATELNA. ZATOVA ZA VREMETOQ PREZ KOETO SUM STUDENTKA SUM SRESHTALA I OT 2TA VIDA "INTRIGUVASHTI" S MATERIQTA SI PREPODAVATELI - TAKIVA, KOITO SE DURJAT ZLE SUS STUDENTA I GO PODCENQVAT I TAKIVA, DETO TE ZAINTRIGUVAT S DOBROTO SI OTNOSHENIE. I V DVATA SLUCHAQ SAM SI SKUSVALA ..... OT CHETENE.
CHUVALA SAM CHE SAMIQT RUSCHEV E BIL KUSAN PO GPQ A VIJ GO DNES - DOCENT CHIETO MNENIE SE PRIZNAVA I SLUSHA V NAUCHNITE SREDI
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 31 Мар 2007, 13:08

Доброто отношение е много относително. :wink: Иначе - нищо против никой преподавател. :twisted: Жив и здрав.
got
Младши потребител

Назад към Лекции и материали