- Дата и час: 22 Ное 2024, 14:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тестове по гражданско право
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Тестове по гражданско право
Здравейте! С риск да повторя темата - моята молба се отнася до искане за наличие на тестове по ГП - ако някой е попадал на такива, моля да ги paste-ни. Във ВТУ се ползва като входящ за допускане до самия изпит. Моята цел е да се тренирам да синтезирам цялата информация, а в крайна сметка всичко др остава до решението на Таков. Благодаря предварително!
- mushushu
- Младши потребител
тестове по Гражданско право
Здравей! Аз също се интересувам от тези тестове,т.к. ми предстоят и съм силно притеснен,защото знам че преподавателя по ГП във ВТУ е доста взискателен(меко казано).Ако получиш някаква информация относно тези тестове ще съм ти благодарен да ми пишеш на e-mail: diko2001@abv.bg
- diksiland
- Нов потребител
Не ще бъде проблем за мен , разбира се да препратя тестове, но както разбирам и както, може би и на теб ти е известно - това е нова практика - с тестовете имам пред вид. Ако все пак не се появи наличност от този вид материал, ти желая успех на изпита!
- mushushu
- Младши потребител
казуси и тестове ГП
Здравейте
Ако някой в крайна сметка се сдоби с казуси и тестове по ГП ,то моля да ми ги прати
Благодря предварително.
Ако някой в крайна сметка се сдоби с казуси и тестове по ГП ,то моля да ми ги прати
Благодря предварително.
Последна промяна santutzo на 03 Мар 2008, 17:18, променена общо 1 път
- santutzo
- Нов потребител
Re: Тестове по гражданско право
mushushu написа:Здравейте! С риск да повторя темата - моята молба се отнася до искане за наличие на тестове по ГП - ако някой е попадал на такива, моля да ги paste-ни. Във ВТУ се ползва като входящ за допускане до самия изпит. Моята цел е да се тренирам да синтезирам цялата информация, а в крайна сметка всичко др остава до решението на Таков. Благодаря предварително!
Ехе,при вас,във ВТУ,било живот-с тест,ами колоквиуми не държите ли?
При нас колоквиума е нещо като редовен изпит-2 въпроса,а трябва да знаеш по двата-иначе "слаб"
- Гост
test - ДА, АМА НЕ
Здравейте, пояснявам - тестът е само, за да те допуснат до устен. А щом има такава форма на "изпитване", то не ще бъде лошо и по този начин да си пробва човек знанията.
Не се "възмущавайте" във Варна цяло Римско го взеха на тест!!!
Не се "възмущавайте" във Варна цяло Римско го взеха на тест!!!
- mushushu
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|